Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Maltās gaļas sacepums ar dažādiem dārzeņiem

Maltās gaļas sacepums ar dažādiem dārzeņiem

FOTO: Gita Murniece-Taurina

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 400 g matās gaļas
  • 2 tomāti
  • 2 burkāni
  • 1 paprika
  • 1 sīpols
  • 1 cukīni
  • 200 g siera
  • 2 daiviņa/s ķiploka
  • Nedaudz petersīļu
  • Sāls
  • Pipari
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

45 min.
  1. Burkānu sarīvē skaidiņas, papriku sagriež salmiņos, cukīni un tomātus - ripiņās.
  2. Sīpolu un ķiplokus sasmalcina.
  3. Burkānus un papriku pannā, sakarsētā eļļā apcep, liek klāt cukīni, nedaudz apcep un noņem no pannas.
  4. To vietā liek sīpolus, ķiplokus un malto gaļu, apmaisot apcep, iemaisa sāli, piparus un sasmalcinātos pētersīļus.
  5. Ietaukotā veidnē kārtām liek gaļu, dārzeņus un tomātu ripiņas, pārber sarīvētu sieru.
    Cep 200 grādos 20-25 minūtes.

    Labu apetīti!
    Ietaukotā veidnē kārtām liek gaļu, dārzeņus un tomātu ripiņa...

    FOTO: Gita Murniece-Taurina

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Tortiljas čebureks ar gaļu

Tortiljas čebureks ar gaļu

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas