Maltās gaļas sacepums ar dažādiem dārzeņiem

Sastāvdaļas

  • 400 g matās gaļas
  • 2 tomāti
  • 2 burkāni
  • 1 paprika
  • 1 sīpols
  • 1 cukīni
  • 200 g siera
  • 2 daiviņa/s ķiploka
  • Nedaudz petersīļu
  • Sāls
  • Pipari

Pagatavošana

45 min.
  1. Burkānu sarīvē skaidiņas, papriku sagriež salmiņos, cukīni un tomātus - ripiņās.
  2. Sīpolu un ķiplokus sasmalcina.
  3. Burkānus un papriku pannā, sakarsētā eļļā apcep, liek klāt cukīni, nedaudz apcep un noņem no pannas.
  4. To vietā liek sīpolus, ķiplokus un malto gaļu, apmaisot apcep, iemaisa sāli, piparus un sasmalcinātos pētersīļus.
  5. Ietaukotā veidnē kārtām liek gaļu, dārzeņus un tomātu ripiņas, pārber sarīvētu sieru.
    Cep 200 grādos 20-25 minūtes.

    Labu apetīti!
    Ietaukotā veidnē kārtām liek gaļu, dārzeņus un tomātu ripiņa...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi