Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Maltās gaļas sacepums ar dažādiem dārzeņiem

2017. gada 9. novembris
Foto: Gita Murniece-Taurina
Pagatavošana
45 min
1. Burkānu sarīvē skaidiņas, papriku sagriež salmiņos, cukīni un tomātus - ripiņās.
2. Sīpolu un ķiplokus sasmalcina.
3. Burkānus un papriku pannā, sakarsētā eļļā apcep, liek klāt cukīni, nedaudz apcep un noņem no pannas.
4. To vietā liek sīpolus, ķiplokus un malto gaļu, apmaisot apcep, iemaisa sāli, piparus un sasmalcinātos pētersīļus.
5. Ietaukotā veidnē kārtām liek gaļu, dārzeņus un tomātu ripiņas, pārber sarīvētu sieru.
Cep 200 grādos 20-25 minūtes.

Labu apetīti!
Foto: Gita Murniece-Taurina
Uz augšu