Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Uzkodas Vārītu kartupeļu kanapē

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 6 vienādi garenas formas kartupeļi
  • 100 kūpinātas krūtiņas
  • 2 mazi sīpoli
  • 1 ēdamkarote (bez kaudzes) karija
  • Sāls, svaigi malti melnie pipari
  • 2 ēdamkarotes citronu sulas
  • 250 g skābētu kāpostu
  • 2 ēdamkarotes augu eļļas
  • 1 saišķis zaļo lociņu
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

120 min.
  1. Kartupeļus vāra ar mizu, nomizo vēl siltus un sagriež tos garenvirzienā vienādās šķēlēs (1-1.15 cm). Krūtiņu smalki sagriež. Sīpolus nomizo un sagriež tāpat kā krūtiņu. Uz sakarsētas pannas vispirms apcep krūtiņu, pēc tam pievieno sīpolus, kurus apcep, līdz tie kļūst zeltaini. Sacepto krūtiņu ar sīpoliem pārkaisa ar kariju, visu rūpīgi samaisa, nedaudz uzkarsē, sāla, piparo un visu pārslaka ar citronu sulu. Kāpostus smalki sakapā, pievieno pannas saturam, uzsilda, pielej augu eļļu un atdzesē. Masai pievieno smalki sagrieztus lokus un samaisa, nepieciešamības gadījumā pieliek vēl garšvielas. Iegūto masu kārto uz sagatavotajām kartupeļu šķēlēm, rotā ar lociņiem.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Rīvētu ābolu pankūkas

Rīvētu ābolu pankūkas

Uzkodas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas