Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Baltās pupiņas pikantā mērcē

Baltās pupiņas pikantā mērcē

FOTO: Gita Murniece-Taurina

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 300 g balto pupiņu
  • 250 g kūpināta šķiņķa
  • 100 g sīpola
  • 60 g augu eļļas
  • Sāls
  • Sarkanie pipari
  • 150 g krējuma
  • 100 g tomātu mērces
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

45 min.
  1. Izmercētas pupiņas vāra mīkstas un notecina sietā.
  2. Sīpolus sagriež pusmēnestiņos un karsē eļļā 2-3 minūtes, tad pieliek nelielos gabaliņos sagrieztu kūpinātu šķiņķi un viegli apcep kopā ar sīpoliem.
  3. Pupiņām pievieno apceptu šķiņķi ar sīpoliem, garšvielām, pieber sāli un visu samaisa. Viegli izcilā.
  4. Krējumu sajauc ar tomātu mērci un pārlej pupiņam un viegli iemaisa.

    Labu apetīti!
    Krējumu sajauc ar tomātu mērci un pārlej pupiņam un viegli i...

    FOTO: Gita Murniece-Taurina

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Padomju laiku šniceles

Padomju laiku šniceles

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas