Baltās pupiņas pikantā mērcē

Sastāvdaļas

  • 300 g balto pupiņu
  • 250 g kūpināta šķiņķa
  • 100 g sīpola
  • 60 g augu eļļas
  • Sāls
  • Sarkanie pipari
  • 150 g krējuma
  • 100 g tomātu mērces

Pagatavošana

45 min.
  1. Izmercētas pupiņas vāra mīkstas un notecina sietā.
  2. Sīpolus sagriež pusmēnestiņos un karsē eļļā 2-3 minūtes, tad pieliek nelielos gabaliņos sagrieztu kūpinātu šķiņķi un viegli apcep kopā ar sīpoliem.
  3. Pupiņām pievieno apceptu šķiņķi ar sīpoliem, garšvielām, pieber sāli un visu samaisa. Viegli izcilā.
  4. Krējumu sajauc ar tomātu mērci un pārlej pupiņam un viegli iemaisa.

    Labu apetīti!
    Krējumu sajauc ar tomātu mērci un pārlej pupiņam un viegli i...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi