Sākums > Receptes > Konditoreja un maize

Kūka ar ābolu - citronu pildījumu

2017. gada 8. novembris
Foto: Gita Murniece-Taurina
Pagatavošana
45 min
1. Cukuru sakuļ ar olu un mīkstu sviestu. Pieliek sāli, krējumu un sodu. Iemīca miltus.
2. Ar mīklu izklāj ietaukotu cepamo trauku ar noņemamām malām. Mīklu liek cepamtraukā, izveidojot maliņas.
3. Ābolus nomizo, sagriež daiviņās, izkārto uz mīklas.
4. Pildījumam olas saputo ar cukuru un no abiem citroniem norīvētu miziņu.
5. Olu maisījumam pieliek viena citrona sulu, saldo krējumu un miltus. Sagatavoto masu pārlej āboliem.
6. Cep 180 grādos 30 minūtes.
Gatavu pārkaisa ar pūdercukuru.

Lai labi garšo!
Foto: Gita Murniece-Taurina
Uz augšu