Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Kartupeļu biezputras sacepums ar malto gaļu

Kartupeļu biezputras sacepums ar malto gaļu

FOTO: Gita Murniece-Taurina

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 kg kartupeļu
  • 200 ml trekna piena
  • 2 olas
  • Muskatrieksts
  • 500 g maltās gaļas
  • 3 sālīti gurķi
  • 1 paprika
  • 3 sīpoli
  • 20 g sviesta
  • Sāls
  • Pipari
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Kartupeļus izvāra, karstus sastampā, pielej pienu, samaisa, pieliek olas, rīvētu muskatriekstu un sāli.
  2. Sviestā apcep sagrieztus sīpolus, tad pieliek gaļu, apcep.
  3. Ceptai gaļai pieliek sagrieztus gurķus un papriku, sāla un piparo.
  4. Gaļu liek cepamtraukā, virsū liek kartupeļu masu.
  5. Cep 200 grādos sakarsētā cepeškrāsnī līdz virsiņa brūngana.

    Labu apetīti!
    Cep 200 grādos sakarsētā cepeškrāsnī līdz virsiņa brūngana....

    FOTO: Gita Murniece-Taurina

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Azu tatāru gaumē

Azu tatāru gaumē

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas