-
Sākums
-
>
Receptes
-
>
Pamatēdieni
-
>
Kartupeļu biezputras sacepums ar malto gaļu
FOTO: Gita Murniece-Taurina
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
-
1 kg kartupeļu
-
200 ml trekna piena
-
2 olas
-
Muskatrieksts
-
500 g maltās gaļas
-
3 sālīti gurķi
-
1 paprika
-
3 sīpoli
-
20 g sviesta
-
Sāls
-
Pipari
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Pagatavošana
60 min.
-
Kartupeļus izvāra, karstus sastampā, pielej pienu, samaisa, pieliek olas, rīvētu muskatriekstu un sāli.
-
Sviestā apcep sagrieztus sīpolus, tad pieliek gaļu, apcep.
-
Ceptai gaļai pieliek sagrieztus gurķus un papriku, sāla un piparo.
-
Gaļu liek cepamtraukā, virsū liek kartupeļu masu.
-
Cep 200 grādos sakarsētā cepeškrāsnī līdz virsiņa brūngana.
Labu apetīti!
FOTO: Gita Murniece-Taurina
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs