Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Rīsi ar vistu un rozīnēm

Rīsi ar vistu un rozīnēm

FOTO: Gita Murniece-Taurina

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1/2 vistas
  • 500 g rīsu
  • 2 sīpoli
  • 2 daiviņa/s ķiploka
  • 1 ingvera saknes gabaliņš
  • 125 g margarīna
  • 1 ēd. k. malta kardamona
  • 1 ēd. k. karija
  • 25 g cukura
  • 50 g gaišo rozīņu
  • Sāls
  • Pipari
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

40 min.
  1. Vistu nomazgā, sadala gabalos un liek vērdošā sālsūdenī un vāra gatavu. Buljonu izmanto rīsu vārīšanai.
  2. Sīpolus, ķiplokus nomizo, sagriež mazos gabaliņos, ingveru nomizo un sarīvē.
  3. Katlā izkausē margarīnu, apcep tajā sīpolus.
  4. Pievieno ķiplokus, ingveru, cukuru un pārējās sastāvdaļas.
  5. Pievieno vistas gabaliņus, rīsus ar buljonu vāra līdz rīsi gandrīz gatavi. Pievieno rozīnes un sautē līdz rīsi gatavi.
    Pasniedz ar svaigiem salātiem.

    Labu apetīti!
    Pievieno vistas gabaliņus, rīsus ar buljonu vāra līdz rīsi g...

    FOTO: Gita Murniece-Taurina

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Vistas gaļas kotletes saldajā krējumā

Vistas gaļas kotletes saldajā krējumā

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas