Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Rīsi ar vistu un rozīnēm

2017. gada 7. novembris
Foto: Gita Murniece-Taurina
Pagatavošana
40 min
1. Vistu nomazgā, sadala gabalos un liek vērdošā sālsūdenī un vāra gatavu. Buljonu izmanto rīsu vārīšanai.
2. Sīpolus, ķiplokus nomizo, sagriež mazos gabaliņos, ingveru nomizo un sarīvē.
3. Katlā izkausē margarīnu, apcep tajā sīpolus.
4. Pievieno ķiplokus, ingveru, cukuru un pārējās sastāvdaļas.
5. Pievieno vistas gabaliņus, rīsus ar buljonu vāra līdz rīsi gandrīz gatavi. Pievieno rozīnes un sautē līdz rīsi gatavi.
Pasniedz ar svaigiem salātiem.

Labu apetīti!
Foto: Gita Murniece-Taurina
Uz augšu