Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Biezpiena kūka ar ķiršiem

Biezpiena kūka ar ķiršiem

FOTO: Gita Murniece-Taurina

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Pamatnei:
  • 4 olas
  • 4 ēd. k. cukura
  • 4 ēd. k. miltu
  • 2 ēd. k. ūdens
  • Krēmam:
  • 500 g biezpiena
  • 500 g skābā krējuma
  • 1 glāze/s cukura
  • 500 g ķiršu
  • 2 ēd. k. želatīna
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

200 min.
  1. Olu baltumus saputo stingrās putās.
  2. Dzeltenumus sakuļ ar cukuru, pielej ūdeni, pieleik miltus.
  3. Mīklā iecilā olu baltumus.
  4. Mīklu liek ietaukotā formā ar noņemamām malām (25 cm).
  5. Cep 200 grādu temperatūrā 20-25 minūtes.
  6. Krēmam: biezpienu izberž caur sietu, pieliek krējumu, cukuru un ķiršus bez kauliņiem.
  7. Želantīnu izkausē, pieliek biezpiena masai.
  8. Kad kūkas pamatne atdzisusi, biezpiena masu liek uz pamatnes, atstāj vēsumā uz 3 stundām.
    Rotā pēc sirds patikas.

    Lai labi garšo!
    Kad kūkas pamatne atdzisusi, biezpiena masu liek uz pamatnes...

    FOTO: Gita Murniece-Taurina

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Vistu akniņu  un paprikas siltie salāti

Vistu akniņu un paprikas siltie salāti

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas