Biezpiena kūka ar ķiršiem

Sastāvdaļas

  • Pamatnei:
  • 4 olas
  • 4 ēd. k. cukura
  • 4 ēd. k. miltu
  • 2 ēd. k. ūdens
  • Krēmam:
  • 500 g biezpiena
  • 500 g skābā krējuma
  • 1 glāze/s cukura
  • 500 g ķiršu
  • 2 ēd. k. želatīna

Pagatavošana

200 min.
  1. Olu baltumus saputo stingrās putās.
  2. Dzeltenumus sakuļ ar cukuru, pielej ūdeni, pieleik miltus.
  3. Mīklā iecilā olu baltumus.
  4. Mīklu liek ietaukotā formā ar noņemamām malām (25 cm).
  5. Cep 200 grādu temperatūrā 20-25 minūtes.
  6. Krēmam: biezpienu izberž caur sietu, pieliek krējumu, cukuru un ķiršus bez kauliņiem.
  7. Želantīnu izkausē, pieliek biezpiena masai.
  8. Kad kūkas pamatne atdzisusi, biezpiena masu liek uz pamatnes, atstāj vēsumā uz 3 stundām.
    Rotā pēc sirds patikas.

    Lai labi garšo!
    Kad kūkas pamatne atdzisusi, biezpiena masu liek uz pamatnes...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi