Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Lēcas Marokāņu gaumē

Lēcas Marokāņu gaumē

FOTO: Gita Murniece-Taurina

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Lēcas
  • Burkāni
  • Sīpols
  • Sāls
  • Piparu
  • Mērce "Sambal"
  • Paprika pulveris
  • Ķiploku daiviņas
  • Svaigu koriandru un pētersīļu zaļumi
  • Tomātu pasta
  • Kanēlis
  • Buljonu kubiņš
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

35 min.
  1. Lēcas ieliek vārīties aptuveni 10 minūtes. Tad nokāš un noskalo ar aukstu ūdeni.
  2. Liek atpakaļ katlā, pievieno sakapātus sīpolus, smalki sarīvētu burkānu, sāli, piparus, kanēli, Sambalu, paprikas pulveri.
  3. Pievieno arī caur ķiplokspiedi izspiestu ķiplokus, sakapātus koriandru un pētersīļu zaļumus.
  4. Tad pārlej ūdeni tikai tik daudz, lai mazliet pārsedz lēcas un liek vārīties tālāk.
  5. Kad sāk mest burbulīšus, pievieno buljonu kubiņu un tomātu pastu.
    Tad ik pa laikam apmaisot vāra, kamēr lēcas ir gatavas, apmēram vēl 15 - 20 minūtes.
    Ja nepieciešams, pielej vēl nedaudz ūdens.

    Labu apetīti!
    Kad sāk mest burbulīšus, pievieno buljonu kubiņu un tomātu p...

    FOTO: Gita Murniece-Taurina

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Pildīts cūkgaļas pavēderes cepetis pienā ar āboliem

Pildīts cūkgaļas pavēderes cepetis pienā ar āboliem

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas