Baltā zivs sīpolu mērcē

Sastāvdaļas

1 porcijas
  • 150 g zivs (baltās zivs)
  • 60 g kviešu miltu
  • 20 g sviesta
  • 40 g sīpola
  • 40 g skābā krējuma
  • Sāls
  • Pipari
  • 50 g zivs buljona

Pagatavošana

20 min.
  1. Zivju fileju sadala gabalos, nosusina, ieberzē ar sāli, apviļā miltos, apcep sviestā no abām pusēm brūnsa un cepšanu pabeidz cepeškrāsnī (5 -7 minūtes).
  2. Pēc zivs cepšanas, palikušajā sviestā, plānās ripiņās sagrieztus sīpolus un atlikušos miltus, apcep gaiši brūnus, atšķaida ar zivju buljonu un uzvāra.
  3. Gatavai mērcei pievieno skābu krējumu, sāli un uzvāra.
    Zivi pasniedz pārlietu ar mērci kopā ar vārītiem kartupeļiem.

    Labu apetīti!
    Gatavai mērcei pievieno skābu krējumu, sāli un uzvāra.
Zivi...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi