Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Baltā zivs sīpolu mērcē

Baltā zivs sīpolu mērcē

FOTO: Gita Murniece-Taurina

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

1
porcijas
  • 150 g zivs (baltās zivs)
  • 60 g kviešu miltu
  • 20 g sviesta
  • 40 g sīpola
  • 40 g skābā krējuma
  • Sāls
  • Pipari
  • 50 g zivs buljona
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

20 min.
  1. Zivju fileju sadala gabalos, nosusina, ieberzē ar sāli, apviļā miltos, apcep sviestā no abām pusēm brūnsa un cepšanu pabeidz cepeškrāsnī (5 -7 minūtes).
  2. Pēc zivs cepšanas, palikušajā sviestā, plānās ripiņās sagrieztus sīpolus un atlikušos miltus, apcep gaiši brūnus, atšķaida ar zivju buljonu un uzvāra.
  3. Gatavai mērcei pievieno skābu krējumu, sāli un uzvāra.
    Zivi pasniedz pārlietu ar mērci kopā ar vārītiem kartupeļiem.

    Labu apetīti!
    Gatavai mērcei pievieno skābu krējumu, sāli un uzvāra.
Zivi...

    FOTO: Gita Murniece-Taurina

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Sulīgās kabaču kotletes

Sulīgās kabaču kotletes

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas