Liellopa gaļas mērce ar sēnēm

Sastāvdaļas

  • 400 g liellopa gaļas mīkstuma
  • 250 g sēņu (šampinjoni, baravikas, gailenes)
  • 1 sīpols
  • 1 naža gals malta ingvera
  • 1 marinēts gurķis
  • 1 ēd. k. miltu
  • Cukurs
  • Eļļa

Pagatavošana

30 min.
  1. Gaļu sagriež stienīšos.
  2. Sēnes arī sagriež stienīšos, kopā ar gaļu un sīpolu pusripiņām visu eļļā apcep gaiši brūnu.
  3. Liek katliņā, pārlej buljonu, pieliek garšvielas, uzvāra.
  4. Pēc 10-15 minūšu vārīšanas pievieno stienīšos sagrieztu gurķi, pielej miltu tumi un vēl dažas minūtes vāra.
    !!! Ja vēlās, var pielikt krējumu.
    Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem.

    Labu apetīti!
    Pēc 10-15 minūšu vārīšanas pievieno stienīšos sagrieztu gurķ...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi