Gaļas šķēles izdauza, pārziež ar sinepēm, pārkaisa ar garšvielām un sāli.
Uz katras gaļas šķēles uzliek vārītu olu, ar dakšiņu saspaida un izlīdzina pa visu šķēli.
Virsū uzliek sasmalcinātas dilles, lokus, sarīvētus mārrutkus, sīpolus, uzkaisa piparus.
Gaļu saritina rulītī, nostiprina ar diegu vai koka irbulīšiem un cep no abām pusēm brūnus.
Pasniedz ar ceptiem kartupelīšiem
Lai labi garšo!
Sastāvdaļas
Cūkgaļas šķēles
Sinepes
Garšvielas - pēc izvēles
Sāls
Pipari
Vārīta ola
Dilles
Loki
Rīvēts mārrutki
Sīpols
-->
Pagatavošana
40 min.40 min.
Gaļas šķēles izdauza, pārziež ar sinepēm, pārkaisa ar garšvielām un sāli.
Uz katras gaļas šķēles uzliek vārītu olu, ar dakšiņu saspaida un izlīdzina pa visu šķēli.
Šī vietne izmanto sīkdatnes (cookies angļu val.), lai analizētu mūsu datplūsmu, uzlabotu satura kvalitāti, pielāgotu saturu lietotāju vajadzībām un optimizētu tās darbību. Sīkdatnes mūsu vietā un tikai atbilstoši norādītajiem mērķiem var pārvaldīt arī mūsu sadarbības partneri (trešās personas – datu apstrādātāji (operatori), piemēram, Google Analytics)
Sīkāk par sīkdatnēm un to dzēšanu lasi šeit
>
Komentāri