Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Cepti ķirbji ar āboliem

Cepti ķirbji ar āboliem

FOTO: Gita Murniece-Taurina

Kolekcijas: Veģetārās
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 500 g ķirbju
  • 500 g ābolu
  • 2 olas
  • 50 g sviesta
  • Cukurs - pēc garšas
  • Sāls - pēc garšas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

35 min.
  1. Ķirbi un ābolus sagriež nelielos gabaliņos ( ķirbi iepriekš nomizo), samaisa un sautē pusgatavus.
  2. Noceļ no uguns, nedaudz atdzesē, pievieno ar cukuru samaisītu olas dzeltenumus un saputotus olbaltumus.
  3. Uzmanīgi samaisa un cepam ietaukotā vai ar cepampapīru izklātā veidnē 180 grādos pāris minūtes - kamēr sarec olas.
    Pasniedz ar putukrējumu.

    Lai labi garšo!
    Uzmanīgi samaisa un cepam ietaukotā vai ar cepampapīru izklā...

    FOTO: Gita Murniece-Taurina

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Karbonāde alus mīklā

Karbonāde alus mīklā

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas
KOMERCINFORMĀCIJA