Cepta baltās zivs fileja ar dārzeņiem

Sastāvdaļas

4 porcijas
  • 250 g mencas vai citas baltās zivs filejas
  • 400 g saldētu dārzeņu (pēc izvēles)
  • 3-4 ēd. k. saldās čilī mērces
  • Sāls
  • Pipari
  • Mazs petersīļu saišķītis

Pagatavošana

20 min.
  1. Zivs fileju pārkaisa ar sāli un pipariem.
    Sakarsētā eļļā apgrozot zivi izcep.
  2. Citā pannā, sakarsetā eļļā liek saldētos dārzeņus, pielej dažas ēdamkarotes ūdens, un apmaisot sautē apmēram 10 minūtes.
  3. Dārzeņos iemaisa čilī mērci un sasmalcinātus pētersīļus, pievieno cepto zivi.

    Labu apetīti!
    Dārzeņos iemaisa čilī mērci un sasmalcinātus pētersīļus, pie...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi