O, 19.03.2024.
Laika ziņas
Horoskopi
Komanda
Reklāma
Noteikumi
Par TVNET+
Ziņas
Latvijā
Ārvalstīs
Viedokļi
Satiksme
Kriminālziņas
TVNET+
Sports
Basketbols
Motoru sports
Futbols
Cīņas sports
Hokejs
Vieglatlētika
Teniss
Citi sporta veidi
Financenet
Finanšu ziņas
TechBiz
Komentāri
Sejas
Slavenības
Kultūra
Šovbizness
Planēta
Atklājumi
Ceļojumi
Kosmoss
Klimats
Vēsture
Egoiste
Attiecības
Pieredzes
Laiks sev
Mode
Auto
Auto jaunumi
Ceļš un likums
Ceļmalas stāsti
Motocikli
Garāža
Receptes
Recepšu izlases
Padomi
Recepšu kolekcijas
Interesanti
Fotoreceptes
Apollo
RUS
Padomi
Recepšu izlases
Interesanti
Recepšu kolekcijas
Fotoreceptes
Vārdnīca
Mans profils
Meklēt recepti
Filtri
Visas receptes
Pievienot recepti
Sākums
> Receptes
> Pamatēdieni
> Cepta baltās zivs fileja ar dārzeņiem
Cepta baltās zivs fileja ar dārzeņiem
Gita Murniece-Taurina
2017. gada 1. novembris
Foto: Gita Murniece-Taurina
Pagatavošana
20 min
1.
Zivs fileju pārkaisa ar sāli un pipariem.
Sakarsētā eļļā apgrozot zivi izcep.
2.
Citā pannā, sakarsetā eļļā liek saldētos dārzeņus, pielej dažas ēdamkarotes ūdens, un apmaisot sautē apmēram 10 minūtes.
3.
Dārzeņos iemaisa čilī mērci un sasmalcinātus pētersīļus, pievieno cepto zivi.
Labu apetīti!
Foto: Gita Murniece-Taurina
Ātri pagatavojamās
Veselīgās
Receptes.lv iesaka
Lasītākais šonedēļ
Interesanti
Kam izdevīgi neērtie dzērienu iepakojumu korķi?
(6)
Recepšu izlases
8 idejas sātīgiem salātiem ar Ķīnas kāpostu
Interesanti
Video
Koši zaļas Lieldienu olas un tikai dabīgas izejvielas
Recepšu izlases
Ne tikai kakao: 10 saldie krēmi kārumniekiem
Interesanti
Tests
Ievieto trūkstošos vārdus šajos ēdienu nosaukumos
(5)
Padomi
Kā pareizi sagatavot želatīnu izmantošanai?
TVNET jaunākie raksti
RUS TVNET
"Латышской аудитории становится больше". Дана Бйорк о визите Ринкевича и важности диалога
RUS TVNET
Наша легенда. Вышел фильм о документалисте Юрисе Подниексе
RUS TVNET
"Чувствительный регион". Как прошли выборы президента России в странах Балтии
RUS TVNET
Видео, фото
Хаматова на "выборах", "Каста" в Риге, а Галкин в Израиле
Uz augšu