-
Sākums
-
>
Receptes
-
>
Pamatēdieni
-
>
Cepta baltās zivs fileja ar dārzeņiem
FOTO: Gita Murniece-Taurina
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
-
250 g mencas vai citas baltās zivs filejas
-
400 g saldētu dārzeņu (pēc izvēles)
-
3-4 ēd. k. saldās čilī mērces
-
Sāls
-
Pipari
-
Mazs petersīļu saišķītis
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Pagatavošana
20 min.
-
Zivs fileju pārkaisa ar sāli un pipariem.
Sakarsētā eļļā apgrozot zivi izcep.
-
Citā pannā, sakarsetā eļļā liek saldētos dārzeņus, pielej dažas ēdamkarotes ūdens, un apmaisot sautē apmēram 10 minūtes.
-
Dārzeņos iemaisa čilī mērci un sasmalcinātus pētersīļus, pievieno cepto zivi.
Labu apetīti!
FOTO: Gita Murniece-Taurina
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs