Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Cepta baltās zivs fileja ar dārzeņiem

Cepta baltās zivs fileja ar dārzeņiem

FOTO: Gita Murniece-Taurina

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

4
porcijas
  • 250 g mencas vai citas baltās zivs filejas
  • 400 g saldētu dārzeņu (pēc izvēles)
  • 3-4 ēd. k. saldās čilī mērces
  • Sāls
  • Pipari
  • Mazs petersīļu saišķītis
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

20 min.
  1. Zivs fileju pārkaisa ar sāli un pipariem.
    Sakarsētā eļļā apgrozot zivi izcep.
  2. Citā pannā, sakarsetā eļļā liek saldētos dārzeņus, pielej dažas ēdamkarotes ūdens, un apmaisot sautē apmēram 10 minūtes.
  3. Dārzeņos iemaisa čilī mērci un sasmalcinātus pētersīļus, pievieno cepto zivi.

    Labu apetīti!
    Dārzeņos iemaisa čilī mērci un sasmalcinātus pētersīļus, pie...

    FOTO: Gita Murniece-Taurina

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Labākā soļanka

Labākā soļanka

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas