Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Kartupeļu sacepums ar malto gaļu un olīvām

Kartupeļu sacepums ar malto gaļu un olīvām

FOTO: Gita Murniece-Taurina

Kolekcijas: Fotoreceptes
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 500 g ar mizu vārītu kartupeļu
  • 2 sīpoli
  • 1 paprika
  • 3 ēd. k. olīvu bez kauliņiem
  • 1 mazs čilī
  • 400 g maltās gaļas
  • Sāls
  • Pipari
  • 4 olas
  • 50 g skābā krējuma
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

45 min.
  1. Vārītos kartupeļus nomizo, sagriež kubiciņos.
    Vārītos kartupeļus nomizo, sagriež kubiciņos.

    FOTO: Gita Murniece-Taurina

  2. Sakarsētā eļļā apcep sasmalcinātus sīpolus un sloksnītēs sagrieztu papriku, pievieno malto gaļu, dažas minūtes visu cep.
  3. Tad pieliek sagrieztos kartupeļus, sāli, piparus, ripiņās sagrieztas olīvas un sasmalcinātu čilī.
    Visu pārliek cepamā veidnē.
  4. Olas sakuļ ar krējumu, piemet sāli, piparus, pārlej kartupeļiem un gaļai, cep cepeškrāsnī ar vāku virsū 180 grādu temperatūrā, kamēr olas sarecējušas.
    Pārkaisa ar zaļumiem.

    Labu apetīti!
    Olas sakuļ ar krējumu, piemet sāli, piparus, pārlej kartupeļ...

    FOTO: Gita Murniece-Taurina

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Svaigi tomāti ar ķiplokiem ziemai

Svaigi tomāti ar ķiplokiem ziemai

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas
KOMERCINFORMĀCIJA