Kartupeļu sacepums ar malto gaļu un olīvām

Kolekcijas: Fotorecepšu

Sastāvdaļas

  • 500 g ar mizu vārītu kartupeļu
  • 2 sīpoli
  • 1 paprika
  • 3 ēd. k. olīvu bez kauliņiem
  • 1 mazs čilī
  • 400 g maltās gaļas
  • Sāls
  • Pipari
  • 4 olas
  • 50 g skābā krējuma

Pagatavošana

45 min.
  1. Vārītos kartupeļus nomizo, sagriež kubiciņos.
    Vārītos kartupeļus nomizo, sagriež kubiciņos.
  2. Sakarsētā eļļā apcep sasmalcinātus sīpolus un sloksnītēs sagrieztu papriku, pievieno malto gaļu, dažas minūtes visu cep.
  3. Tad pieliek sagrieztos kartupeļus, sāli, piparus, ripiņās sagrieztas olīvas un sasmalcinātu čilī.
    Visu pārliek cepamā veidnē.
  4. Olas sakuļ ar krējumu, piemet sāli, piparus, pārlej kartupeļiem un gaļai, cep cepeškrāsnī ar vāku virsū 180 grādu temperatūrā, kamēr olas sarecējušas.
    Pārkaisa ar zaļumiem.

    Labu apetīti!
    Olas sakuļ ar krējumu, piemet sāli, piparus, pārlej kartupeļ...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni



Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes



Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi