Brūnā šokolādes un valriekstu torte

Sastāvdaļas

  • 170 g šokolādes
  • 110 g sviesta
  • 100 g valriekstu
  • 100 g melno plūmju
  • 50 g cukura
  • 40 g miltu
  • 2 olas

Pagatavošana

55 min.
  1. Šokolādi izkausē karstā ūdens peldē kopa ar sviestu.
  2. Pievieno ar cukuru sakultas olas, riekstus, plūmes un miltus.
  3. Masu lej ar cepamo papīru izklāta veidnē un cep apmēram 45 minutes 190 grādu temperatūrā.
    Pirms pasniegšanas parkaisa ar pūdercukuru, vai parsmerē džemu vai putukrējumu.

    Lai labi garšo!
    Masu lej ar cepamo papīru izklāta veidnē un cep apmēram 45 m...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi