Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Aveņu un šokolādes mafini

Aveņu un šokolādes mafini

FOTO: Gita Murniece-Taurina

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 125 g sviesta
  • 3 olas
  • 175 g cukura
  • 100 g saldā krējuma (35%)
  • 275 g miltu
  • 1.5 tējk. cepamā pulvera
  • Vaniļa
  • Ogas
  • Melnā šokolāde
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

35 min.
  1. Mīkstu sviestu saputo kopā ar cukuru, pa vienai pievieno olas, tad vaniļu.
  2. Citā traukā samaisa miltus ar cepamo pulveri.
  3. Tad trešdaļu miltu maisījumu iesijā slapajās sastāvdaļās, ar karoti samaisa un pievieno trešo daļu no saldā krējuma, atkal izmaisa.
    Tad atkal miltus, iemaisa, saldo krējumu, kamēr viss samaisīts. Mīkla sanāk pabieza.
  4. Tad iemaisa avenes un šokolādes gabaliņus.
  5. Ar karoti liek mīklu mafinu formiņās, pa virsu var uzbērt riekstus, vēl balto vai tumšo šokolādi, avenes. Es uzbēru mandeļu skaidiņas.
  6. Cep 200 grādu temperatūrā 20-25 minūtes.

    Lai labi garšo!
    Cep 200 grādu temperatūrā 20-25 minūtes.

Lai labi garšo!

    FOTO: Gita Murniece-Taurina

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Čangaļu aukstā gaļa

Čangaļu aukstā gaļa

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ
| 23. aprīlis 10:22 23.04 10:22
Bez ķīseļa neiztikt: gardi deserti un sacepumi
12 receptes

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas