Aveņu un šokolādes mafini

Sastāvdaļas

  • 125 g sviesta
  • 3 olas
  • 175 g cukura
  • 100 g saldā krējuma (35%)
  • 275 g miltu
  • 1.5 tējk. cepamā pulvera
  • Vaniļa
  • Ogas
  • Melnā šokolāde

Pagatavošana

35 min.
  1. Mīkstu sviestu saputo kopā ar cukuru, pa vienai pievieno olas, tad vaniļu.
  2. Citā traukā samaisa miltus ar cepamo pulveri.
  3. Tad trešdaļu miltu maisījumu iesijā slapajās sastāvdaļās, ar karoti samaisa un pievieno trešo daļu no saldā krējuma, atkal izmaisa.
    Tad atkal miltus, iemaisa, saldo krējumu, kamēr viss samaisīts. Mīkla sanāk pabieza.
  4. Tad iemaisa avenes un šokolādes gabaliņus.
  5. Ar karoti liek mīklu mafinu formiņās, pa virsu var uzbērt riekstus, vēl balto vai tumšo šokolādi, avenes. Es uzbēru mandeļu skaidiņas.
  6. Cep 200 grādu temperatūrā 20-25 minūtes.

    Lai labi garšo!
    Cep 200 grādu temperatūrā 20-25 minūtes.

Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi