Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konservējumi Ābolu marmelāde

Ābolu marmelāde

FOTO: Gita Murniece-Taurina

Kolekcijas: Fotoreceptes
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 kg ābolu
  • 600 g cukura
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Ābolus nomazgā, nomizo un izgriež serdi, nosver un sarīvē uz rupjās rīves.
    Ābolus nomazgā, nomizo un izgriež serdi, nosver un sarīvē uz...

    FOTO: Gita Murniece-Taurina

  2. Sulu izspiež bļodā, kurā tiks vārīta marmelāde un ieber 600 g cukura uz katru kilogrammu ābolu.
  3. Uzvāra sulu ar cukuru, tad ieliek izspiestus rīvētus ābolus un vāra, nepārtraukti maisot 30-40 minūtes, līdz sabiezē.
  4. Gatavu marmelādi pilda sterilās burkās, aizvāko ar vāciņiem.

    Lai labi garšo!
    Gatavu marmelādi pilda sterilās burkās, aizvāko ar vāciņiem....

    FOTO: Gita Murniece-Taurina

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Sulīgās tītara kotletes ar tomātiem un sieru

Sulīgās tītara kotletes ar tomātiem un sieru

Konservējumi

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas