Ābolu marmelāde

Kolekcijas: Fotorecepšu

Sastāvdaļas

  • 1 kg ābolu
  • 600 g cukura

Pagatavošana

60 min.
  1. Ābolus nomazgā, nomizo un izgriež serdi, nosver un sarīvē uz rupjās rīves.
    Ābolus nomazgā, nomizo un izgriež serdi, nosver un sarīvē uz...
  2. Sulu izspiež bļodā, kurā tiks vārīta marmelāde un ieber 600 g cukura uz katru kilogrammu ābolu.
  3. Uzvāra sulu ar cukuru, tad ieliek izspiestus rīvētus ābolus un vāra, nepārtraukti maisot 30-40 minūtes, līdz sabiezē.
  4. Gatavu marmelādi pilda sterilās burkās, aizvāko ar vāciņiem.

    Lai labi garšo!
    Gatavu marmelādi pilda sterilās burkās, aizvāko ar vāciņiem....
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konservējumi


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi