Zemeņu un ābolu salāti

Sastāvdaļas

  • 4 āboli
  • 2 ēdamkarotes citrona sulas
  • 400 g zemeņu
  • 150 ml kefīra
  • 2 ēdamkarotes biezpiena
  • 2 ēdamkarotes medus
  • Naža gals vanilīna
  • Naža gals sāls
  • Mandeļu skaidiņaskanēlis

Pagatavošana

40 min.
  1. Ābolus sagriež četrās daļās, izņem sēklotni, nomizo, sagriež sīkās šķēlītēs un apslaka ar citrona sulu. Zemenes nomazgā un pārgriež uz pusēm. Kefīram pievieno biezpienu, medu, vanilīnu, sāli, kanēli un labi sakuļ. Sadala četros deserta šķīvjos, pieliek augļus. Pārkaisa ar mandeļu skaidiņām.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi