Franču ābolkūka

Sastāvdaļas

  • 250 g miltu
  • 125 g pūdercukura
  • 125 g sviesta
  • 3 ēd. k. saldā krējuma
  • 4 skābi āboli
  • 100 g cukurs - pārkaisīšanai
  • 1 tējk. kanēlis

Pagatavošana

35 min.
  1. Miltus sajauc ar pūdercukuru, tajos ar nazi iekapā aukstu sviestu, pielej krējumu, ātri samīca viendabīgā masā un ieliek uz pusstundu leduskkapī.
  2. Ābolus nomizo un sagriež šķēlītēs.
  3. Mīklu liek ietaukotā formā apmēram 7 mm biezumā, virsū izkārto ābolus, pārkaisa ar cukuru un kanēli.
  4. Cep 180 grādu temperatūrā apmēram 25 minūtes.

    Lai labi garšo!
    Cep 180 grādu temperatūrā apmēram 25 minūtes.

Lai labi ga...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi