-
Sākums
-
>
Receptes
-
>
Konditoreja un maize
-
>
Franču ābolkūka
FOTO: Gita Murniece-Taurina
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
-
250 g miltu
-
125 g pūdercukura
-
125 g sviesta
-
3 ēd. k. saldā krējuma
-
4 skābi āboli
-
100 g cukurs - pārkaisīšanai
-
1 tējk. kanēļa
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Pagatavošana
35 min.
-
Miltus sajauc ar pūdercukuru, tajos ar nazi iekapā aukstu sviestu, pielej krējumu, ātri samīca viendabīgā masā un ieliek uz pusstundu leduskkapī.
-
Ābolus nomizo un sagriež šķēlītēs.
-
Mīklu liek ietaukotā formā apmēram 7 mm biezumā, virsū izkārto ābolus, pārkaisa ar cukuru un kanēli.
-
Cep 180 grādu temperatūrā apmēram 25 minūtes.
Lai labi garšo!
FOTO: Gita Murniece-Taurina
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs