Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Franču ābolkūka

Franču ābolkūka

FOTO: Gita Murniece-Taurina

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 250 g miltu
  • 125 g pūdercukura
  • 125 g sviesta
  • 3 ēd. k. saldā krējuma
  • 4 skābi āboli
  • 100 g cukurs - pārkaisīšanai
  • 1 tējk. kanēļa
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

35 min.
  1. Miltus sajauc ar pūdercukuru, tajos ar nazi iekapā aukstu sviestu, pielej krējumu, ātri samīca viendabīgā masā un ieliek uz pusstundu leduskkapī.
  2. Ābolus nomizo un sagriež šķēlītēs.
  3. Mīklu liek ietaukotā formā apmēram 7 mm biezumā, virsū izkārto ābolus, pārkaisa ar cukuru un kanēli.
  4. Cep 180 grādu temperatūrā apmēram 25 minūtes.

    Lai labi garšo!
    Cep 180 grādu temperatūrā apmēram 25 minūtes.

Lai labi ga...

    FOTO: Gita Murniece-Taurina

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Pildīts cūkgaļas pavēderes cepetis pienā ar āboliem

Pildīts cūkgaļas pavēderes cepetis pienā ar āboliem

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas