Kefīra un ievārījuma rausis

Sastāvdaļas

  • 1 glāze/s kefīra
  • 1 glāze/s ievārījuma (pēc izvēles)
  • 70 g cukura
  • 2 olas
  • 2 glāze/s miltu
  • 1 tējk. sodas
  • 1 tējk. kanēļa

Pagatavošana

35 min.
  1. Kefīrā iemaisa sodu, pieliek cukuru( ja ievārījums ļoti salds, cukuru nevajag), izkause cukuru.
  2. Kefīrā liek ievārījumu un olas, samaisa, tad pieliek miltus un kanēli.
  3. Mīklu liek ietaukotā keksa formā un cep 180 grādu temperstūrā apmēram 30-35 minūtes.
    Gatavu pārkaisa ar pūdercukuru.

    Lai labi garšo!
    Mīklu liek ietaukotā keksa formā un cep 180 grādu temperstūr...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi