Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Kefīra un ievārījuma rausis

Kefīra un ievārījuma rausis

FOTO: Gita Murniece-Taurina

Garšas - izcilas!
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 glāze/s kefīra
  • 1 glāze/s ievārījuma (pēc izvēles)
  • 70 g cukura
  • 2 olas
  • 2 glāze/s miltu
  • 1 tējk. sodas
  • 1 tējk. kanēļa
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

35 min.
  1. Kefīrā iemaisa sodu, pieliek cukuru( ja ievārījums ļoti salds, cukuru nevajag), izkause cukuru.
  2. Kefīrā liek ievārījumu un olas, samaisa, tad pieliek miltus un kanēli.
  3. Mīklu liek ietaukotā keksa formā un cep 180 grādu temperstūrā apmēram 30-35 minūtes.
    Gatavu pārkaisa ar pūdercukuru.

    Lai labi garšo!
    Mīklu liek ietaukotā keksa formā un cep 180 grādu temperstūr...

    FOTO: Gita Murniece-Taurina

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Gatavs 10 minūtēs: Saldais kārtojums "Švarcvaldes ķiršu kūka"

Gatavs 10 minūtēs: Saldais kārtojums "Švarcvaldes ķiršu kūka"

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas