Zemenes ar vīnu un putukrējumu

Sastāvdaļas

  • 3 glāze/s zemeņu
  • 1 paciņa vaniļas cukura
  • Cukurs
  • Citrona miziņa
  • 1 ēd. k. salda vīna (Kagors, Muskats, Masandras), konjaka vai liķiera
  • 1 glāze/s salda krējuma

Pagatavošana

70 min.
  1. Noskalotas zemenes liek traukā, pārkaisa ar cukuru un sarīvētu citrona vai apelsīna miziņu.
  2. Noliek uz stundu vēsā vietā.
  3. Apslaka ar vīnu. Rotā ar saputotu krējumu.

    Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi