Sākums > Receptes > Konditoreja un maize

Apgāztā dzērveņu (brūkleņu) kūka ar riekstiem

2017. gada 31. oktobris
Foto: Gita Murniece-Taurina
Pagatavošana
50 min
1. Olas sajauc ar 100 g cukura, miltiem, cepamo pulveri, kanēli un 80 g kausēta sviesta.
2. Riekstus samaisa ar 50 g cukura un 40 g kausēta sviesta.
3. Dzērvenes vai brūklenes liek cepamajā formā, kurā ieklāts cepampapīrs un pārklāj ar riekstu masu.
4. Virsū lej pašķidru mīklu, liek krāsnī 200 grādos un cep 30 minūtes.
5. Kūku apgāž, ļauj atdzists un pārkaisa ar pūdercukuru.

Labu apetīti!
Foto: Gita Murniece-Taurina
Uz augšu