Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Apgāztā dzērveņu (brūkleņu) kūka ar riekstiem

Apgāztā dzērveņu (brūkleņu) kūka ar riekstiem

FOTO: Gita Murniece-Taurina

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 200 g dzērveņu (brūkleņu)
  • 125 g miltu
  • 150 g cukura
  • 100 g kapātu valriekstu
  • 120 g sviesta
  • 1 ola
  • 1/2 tējk. kanēļa
  • 1/2 tējk. cepamā pulvera
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

50 min.
  1. Olas sajauc ar 100 g cukura, miltiem, cepamo pulveri, kanēli un 80 g kausēta sviesta.
  2. Riekstus samaisa ar 50 g cukura un 40 g kausēta sviesta.
  3. Dzērvenes vai brūklenes liek cepamajā formā, kurā ieklāts cepampapīrs un pārklāj ar riekstu masu.
  4. Virsū lej pašķidru mīklu, liek krāsnī 200 grādos un cep 30 minūtes.
  5. Kūku apgāž, ļauj atdzists un pārkaisa ar pūdercukuru.

    Labu apetīti!
    Kūku apgāž, ļauj atdzists un pārkaisa ar pūdercukuru. 

La...

    FOTO: Gita Murniece-Taurina

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Svaigās tortiljas ar vistas gaļu

Svaigās tortiljas ar vistas gaļu

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas