Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Auzu pārslu un bazilika pesto putra ar sviesta pupiņām un zandarta fileju

Auzu pārslu un bazilika pesto putra ar sviesta pupiņām un zandarta fileju

FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs

Paldies, par recepti restorānam "Ferma"; tā tapusi sadarbībā ar A/S “Rīgas Dzirnavnieks” , piedaloties bērniem - Putras dienas ietvaros.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

4
porcijas
  • 600 g Zandarta filejas
  • 200 g auzu pārslu
  • 80 g Sparģeļu
  • 60 g siera “Mascarpone”
  • 60 g bazilika pesto
  • 40 g Zaļās sviesta pupiņas
  • 30 g Vītinātu tomātu
  • 20 g plāni griezta parmezāna siera
  • 20 g Rukolas lapiņu
  • Svaigi zaļumi dekorēšanai
  • Timiāna zariņš
  • Sāls pēc garšas
  • Melnie pipari pēc garšas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

40 min.
  1. Viegli apgrauzdē auzu pārslas.
  2. Katlā ielej 400 ml ūdeni, pievieno sāli, ieber apgrauzdētās auzu pārslas un vāra līdz gatavas.
  3. Kamēr vārās putra, nomizo sparģeļus, notīra pupiņas un noblanšē (uz 30 sekundēm). Iegremdē verdošā ūdenī un pēc tam iemērc aukstā ūdenī, lai apturētu gatavošanos un saglabātu krāsu.
  4. Gatavajai putrai pievieno pesto mērci, kaltētos tomātus, sparģeļus, sviesta pupiņas,“Mascarpone” sieru un silda. Pievieno rukolas lapiņas, viegli apmaisa un vairs nesilda.
  5. Uz pannas izkausē sviestu. Zandarta fileju apkaisa ar sāli, svaigi maltiem pipariem un cep no abām pusēm kopā ar timiāna zariņu, līdz fileja ir gatava.
  6. Šķīvī liek putru un zandarta fileju, pārber ar plāni grieztu vai rīvētu parmezāna sieru undekorē ar svaigiem zaļumiem.

    Labu apetīti!
    Šķīvī liek putru un zandarta fileju, pārber ar plāni grieztu...

    FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Biezpiena sacepums "Maigoņa brālis" kaloriju skaitītājiem

Biezpiena sacepums "Maigoņa brālis" kaloriju skaitītājiem

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas