Filejas pelde

5 1

Sastāvdaļas

  • Vistas fileja
  • Tomāti savā sulā
  • Sīpols
  • Ķiploks
  • Garšvielas

Pagatavošana

80 min.
  1. Sagriež fileju gabaliņos, tad sagriež smalki sīpolu un ķiploku, liek pannu uz uguns, uzkarsē nedaudz eļļas un visus sagrieztos produktus liek cepties 5-7 min., tad pievieno garšvielas, pacepina vel 1 min. un liek klāt to matus bez miziņas. Var pieliet tomātu suliņu. Sutina, līdz gatavs, uz lēnas uguns. Var ēst tāpat vai ar piedevām ( kartupeļi, rīsi un makaroni utt.).

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni