Sākums > Receptes > Uzkodas

Cukīni uzkoda ar sieru “Džiugas” alus mīklā

2017. gada 13. oktobris
Foto: Džiugas receptes
Īpašumtiesības uz recepti pieder Džiugas.
Apmaksāta publikācija.
Pagatavošana
20 min
1. Sagrieziet cukīni 1,5 – 2 cm biezās šķēlēs. Katras šķēles iekšpusē ar karoti izveidojiet X formas iegriezumus, tajos iespiediet pa vienam vai dažiem siera Džiugas gabaliņiem.
2. Atsevišķā bļodā sakuliet olas baltumu līdz stingrām putām. Otrā bļodā sakuliet dzeltenumu un miltus, iekuliet alu, ieberiet rīvēto sieru Džiugas. Mīklai pievienojiet olas baltuma putas, visu samaisiet ar lāpstiņu.
3. Pannā sakarsējiet eļļu. Paņemiet vienu cukīni gabaliņu, iegremdējiet mīklā, izņemiet, tad apcepiet eļļā pa dažām minūtēm no abām pusēm. Apceptos cukīni gabaliņus noteciniet un lieciet uz papīra dvieļa, lai uzsūktos liekie tauki, apbārstiet ar asās paprikas pulveri.
4. Pasniedziet ar tomātu mērci, kam pievienota karote majonēzes.

Labu apetīti!
Foto: Džiugas receptes
Uz augšu