Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Uzkodas Cukīni uzkoda ar sieru “Džiugas” alus mīklā

Cukīni uzkoda ar sieru “Džiugas” alus mīklā

FOTO: Džiugas receptes

Īpašumtiesības uz recepti pieder Džiugas.
Apmaksāta publikācija.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

2
porcijas
  • 1 neliels cukīni
  • 10-12 uzkodu izmēra siera Džiugas gabaliņu
  • 1/5 glāze/s rīvēta siera Džiugas
  • 1 ola
  • 2 ēd. k. miltu
  • 1/2 glāze/s alus
  • 1 glāze/s eļļas
  • 1 šķipsna/s asās paprikas pulvera
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

20 min.
  1. Sagrieziet cukīni 1,5 – 2 cm biezās šķēlēs. Katras šķēles iekšpusē ar karoti izveidojiet X formas iegriezumus, tajos iespiediet pa vienam vai dažiem siera Džiugas gabaliņiem.
  2. Atsevišķā bļodā sakuliet olas baltumu līdz stingrām putām. Otrā bļodā sakuliet dzeltenumu un miltus, iekuliet alu, ieberiet rīvēto sieru Džiugas. Mīklai pievienojiet olas baltuma putas, visu samaisiet ar lāpstiņu.
  3. Pannā sakarsējiet eļļu. Paņemiet vienu cukīni gabaliņu, iegremdējiet mīklā, izņemiet, tad apcepiet eļļā pa dažām minūtēm no abām pusēm. Apceptos cukīni gabaliņus noteciniet un lieciet uz papīra dvieļa, lai uzsūktos liekie tauki, apbārstiet ar asās paprikas pulveri.
  4. Pasniedziet ar tomātu mērci, kam pievienota karote majonēzes.

    Labu apetīti!
    Pasniedziet ar tomātu mērci, kam pievienota karote majonēzes...

    FOTO: Džiugas receptes

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Žāvētu augļu ķīselis ar pienu

Žāvētu augļu ķīselis ar pienu

Uzkodas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas