Cukīni uzkoda ar sieru “Džiugas” alus mīklā

Īpašumtiesības uz recepti pieder Džiugas.
Apmaksāta publikācija.

Sastāvdaļas

2 porcijas
  • 1 neliels cukīni
  • 10-12 uzkodu izmēra siera Džiugas gabaliņu
  • 1/5 glāze/s rīvēta siera Džiugas
  • 1 ola
  • 2 ēd. k. miltu
  • 1/2 glāze/s alus
  • 1 glāze/s eļļas
  • 1 šķipsna/s asās paprikas pulvera

Pagatavošana

20 min.
  1. Sagrieziet cukīni 1,5 – 2 cm biezās šķēlēs. Katras šķēles iekšpusē ar karoti izveidojiet X formas iegriezumus, tajos iespiediet pa vienam vai dažiem siera Džiugas gabaliņiem.
  2. Atsevišķā bļodā sakuliet olas baltumu līdz stingrām putām. Otrā bļodā sakuliet dzeltenumu un miltus, iekuliet alu, ieberiet rīvēto sieru Džiugas. Mīklai pievienojiet olas baltuma putas, visu samaisiet ar lāpstiņu.
  3. Pannā sakarsējiet eļļu. Paņemiet vienu cukīni gabaliņu, iegremdējiet mīklā, izņemiet, tad apcepiet eļļā pa dažām minūtēm no abām pusēm. Apceptos cukīni gabaliņus noteciniet un lieciet uz papīra dvieļa, lai uzsūktos liekie tauki, apbārstiet ar asās paprikas pulveri.
  4. Pasniedziet ar tomātu mērci, kam pievienota karote majonēzes.

    Labu apetīti!
    Pasniedziet ar tomātu mērci, kam pievienota karote majonēzes...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Uzkodas



Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes



Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi