Sākums > Receptes > Konditoreja un maize

Brūkleņu un siera bezglutēna tarte ar mandeļu mīklas pamatni

2017. gada 9. oktobris
Foto: Receptes.lv
Šī bezglutēna tarte būs rudenīga garšu kārpiņu lutināšana ikvienam, un arī šo desertu ieteicams baudīt kopā ar šampanieti.
Paldies par recepti Rimi vīna dārza vīnzinim Mārcim Mitrevicam un gardēdim Normundam Baranovskim!
Pagatavošana
110 min
1. Visas pamatnes sastāvdaļas sajauc kopā un liek ledusskapī uz 30 minūtēm, pēc tam mīklu izrullē un ieklāj formā.
2. Saputo krēmsieru ar olu, cukuru un sāli. Lej siera masu formā un cepeškrāsns apakšā 50 minūtes cep 170 grādos.
3. Pilnībā atdzesē un pasniedz, pārkaisot kūku ar svaigām brūklenēm.

Lai labi garšo!
Foto: Receptes.lv
Uz augšu