Šī bezglutēna tarte būs rudenīga garšu kārpiņu lutināšana ikvienam, un arī šo desertu ieteicams baudīt kopā ar šampanieti.
Paldies par recepti Rimi vīna dārza vīnzinim Mārcim Mitrevicam un gardēdim Normundam Baranovskim!
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
Pamatnei:
200gmandeļu miltu
120gpūdercukura
60gsviesta
1ola
Siera krēmam:
300gkrēmsiera
250gbrūkleņu
170gcukura
2olas
1tējk.sāls
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Pagatavošana
110 min.
Visas pamatnes sastāvdaļas sajauc kopā un liek ledusskapī uz 30 minūtēm, pēc tam mīklu izrullē un ieklāj formā.
Saputo krēmsieru ar olu, cukuru un sāli. Lej siera masu formā un cepeškrāsns apakšā 50 minūtes cep 170 grādos.
Pilnībā atdzesē un pasniedz, pārkaisot kūku ar svaigām brūklenēm.