Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Aveņu kompots

FOTO: Depositphotos.com

Klasiska aveņu kompota recepte, ko var dažādot, kombinējot avenes ar kazenēm, ķiršiem, upenēm un citām ogām pēc izvēles.
Recepte no grāmatas "Konservēšanas rokasgrāmata", Iveta Galēja; apgāds "Zvaigzne ABC"
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Notīrītas avenes
  • Sīrupam:
  • 1 l ūdens
  • 400-500 g cukura
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Glītas avenes kārto burkās un pārlej ar verdošu sīrupu.
  2. Burkām uzliek vāciņus, pasterizē 15 minūtes 90 °C temperatūrā (0,5 l burkas) un tad aizvāko.

    Lai labi garšo!
    Burkām uzliek vāciņus, pasterizē 15 minūtes 90 °C temperatūr...

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Sātīgais kabaču sacepums

Sātīgais kabaču sacepums

Konservējumi

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas
KOMERCINFORMĀCIJA