Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Cepti dārzeņi ar bekonu

Apmaksāta publikācija.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

3
porcijas
  • 1 iepakojums tvaicētu dārzeņu maisījums Bonduelle Vapeur "California mix"
  • 3-4 lieli kartupeļi
  • 150 g bekona šķēlēs
  • Olīveļļa
  • Sāls
  • Mērcei:
  • 4 ēd. k. olīveļļas
  • 1 ēd. k. Dižonas sinepju
  • 3 ēd. k. citrona sulas
  • 1/2 ēd. k. cukura
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

50 min.
  1. Tvaicētus dārzeņus atkausē. Cepeškrāsni uzkarsē līdz
    180 grādiem.
  2. Kartupeļus nomazgā, sagriež daiviņās, pārliek cepamā formā. Pārlej ar olīveļļu, pārkaisa ar sāli un cep cepeškrāsnī 30 min.
  3. Kartupeļus izņem no cepeškrāsns, pievieno atkausētus dārzeņus, pārklāj ar bekonu un cep vēl 15 min.
  4. Gatavo mērci. Olīveļļu uzputo ar sinepēm un citrona sulu. Pievieno cukuru un pēc garšas sāli.

    Dārzeņus pasniedz ar mērci.

    Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Svaigi tomāti ar ķiplokiem ziemai

Svaigi tomāti ar ķiplokiem ziemai

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas
KOMERCINFORMĀCIJA