Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Vistas fileja ar dārzeņiem franču gaumē

Vistas fileja ar dārzeņiem franču gaumē

FOTO: Bonduelle rudens receptes

Ne katram ir dotības pagatavot kādu augstās franču virtuves šedevru. Taču tā bija līdz šim. Tagad viss ir citādi. Godīgi sakot, gatavot te īpaši nav ko. Vistas gaļa cepās ātri, milti pasargā to no izžūšanas un gaļa paliek sulīga. Par dārzeņiem mēs jau esam pārūpējušies - mūsu dārzeņi jau ir gatavi, tos vajag tikai uzsildīt. Ja pievienosiet kādu šķipsniņu kaltētas lavandas, tad ēdiens iegūs pa īstam franču garšu.
Apmaksāta publikācija
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

4
porcijas
  • 2 vistas filejas
  • 1 iepakojums tvaicētu dārzeņu maisījuma Bonduelle Vapeur "Franču"
  • 50 g rīvēta cietā siera
  • 30 g sviesta
  • 2 daiviņa/s ķiploka
  • 3 ēd. k. miltu
  • 1/2 tējk. paprikas pulvera
  • 1/2 tējk. kaltēta timiāna
  • Sāls
  • Pipari
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Sagatavo sastāvdaļas.
    Sagatavo sastāvdaļas.

    FOTO: Bonduelle rudens receptes

  2. Vistas filejas sagriež gareniski uz pusēm, lai veidojas 4 lielas gaļas šķēles.
    Šķīvī ieber miltus un apvārta filejas no abām pusēm.
    Vistas filejas sagriež gareniski uz pusēm, lai veidojas 4 li...

    FOTO: Bonduelle rudens receptes

  3. Pannā izkausē 10 g sviesta un apcep filejas no abām pusēm līdz tās kļūst zeltaini - brūnas. Gaļas gabalus pārliek uz šķīvja un paglabā vēlākam.
    Pannā izkausē 10 g sviesta un apcep filejas no abām pusēm lī...

    FOTO: Bonduelle rudens receptes

  4. Tajā pašā pannā izkausē atlikušo sviestu un apcep tajā ķiplokus, timiānu un paprikas pulveri.
    Pievieno atkausētus dārzeņus, pēc garšas sāli un svaigi maltus piparus un ātri tos apcep.
    Tajā pašā pannā izkausē atlikušo sviestu un apcep tajā ķiplo...

    FOTO: Bonduelle rudens receptes

  5. Tad atgriež atliktās gaļas šķēles, pārkaisa ar rīvētu sieru un vēlreiz uzsilda.
    Tad atgriež atliktās gaļas šķēles, pārkaisa ar rīvētu sieru...

    FOTO: Bonduelle rudens receptes

  6. Pasniedz uzreiz.

    Labu apetīti!
    Pasniedz uzreiz. 

Labu apetīti!

    FOTO: Bonduelle rudens receptes

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Aliču kompots

Aliču kompots

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas