Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Vistas fileja ar dārzeņiem franču gaumē

2017. gada 11. septembris
Foto: Bonduelle rudens receptes
Ne katram ir dotības pagatavot kādu augstās franču virtuves šedevru. Taču tā bija līdz šim. Tagad viss ir citādi. Godīgi sakot, gatavot te īpaši nav ko. Vistas gaļa cepās ātri, milti pasargā to no izžūšanas un gaļa paliek sulīga. Par dārzeņiem mēs jau esam pārūpējušies - mūsu dārzeņi jau ir gatavi, tos vajag tikai uzsildīt. Ja pievienosiet kādu šķipsniņu kaltētas lavandas, tad ēdiens iegūs pa īstam franču garšu.
Apmaksāta publikācija
Pagatavošana
30 min
1. Sagatavo sastāvdaļas.
Foto: Bonduelle rudens receptes
2. Vistas filejas sagriež gareniski uz pusēm, lai veidojas 4 lielas gaļas šķēles.
Šķīvī ieber miltus un apvārta filejas no abām pusēm.
Foto: Bonduelle rudens receptes
3. Pannā izkausē 10 g sviesta un apcep filejas no abām pusēm līdz tās kļūst zeltaini - brūnas. Gaļas gabalus pārliek uz šķīvja un paglabā vēlākam.
Foto: Bonduelle rudens receptes
4. Tajā pašā pannā izkausē atlikušo sviestu un apcep tajā ķiplokus, timiānu un paprikas pulveri.
Pievieno atkausētus dārzeņus, pēc garšas sāli un svaigi maltus piparus un ātri tos apcep.
Foto: Bonduelle rudens receptes
5. Tad atgriež atliktās gaļas šķēles, pārkaisa ar rīvētu sieru un vēlreiz uzsilda.
Foto: Bonduelle rudens receptes
6. Pasniedz uzreiz.

Labu apetīti!
Foto: Bonduelle rudens receptes
Uz augšu