Sākums > Receptes > Zupas

Karija zupa ar zaļām pupiņām un zirnīšiem

2017. gada 11. septembris
Foto: Bonduelle rudens receptes
Vārds "karijs" varētu būt cēlies no tamilu vārda "kari", kas nozīmē pikantu mērci vai no tamilu vārda "kaari", kas apzīmē piedevas, ko pasniedz kopā ar pamatēdienu. Šī zupa sasildīs lietainā rudens dienā vai drēgnajā ziemas vakarā. Mūsu tvaicētie dārzeņi saglabā visas uzturvielas un ir labs vitamīnu avots. Izmēģiniet šo zupas recepti un mēs esam droši, to gatavosiet arī turpmāk.
Apmaksāta publikācija
Pagatavošana
40 min
1. Sagatavo zupai nepieciešamās sastāvdaļas.
Foto: Bonduelle rudens receptes
2. Kartupeļus nomizo un sagriež smalkāk. Sīpolu sagriež mazos kubiņos. Ķiplokus sasmalcina. Ingvera sakni sarīvē uz smakās rīves. Čili piparu sagriež smalkāk. Ja vēlas zupu pikantāku, tad sēkliņas var atstāt.
Foto: Bonduelle rudens receptes
3. Katlā uzkarsē eļļu un apcep tajā sīpolus, līdz tie ir caurspīdīgi. Tad pievieno kariju, ingveru, ķiplokus, čili piparu un cep vēl 3-4 minūtes,
Foto: Bonduelle rudens receptes
4. Pievieno kartupeļus, 1/2 glāzi ūdens un vāra 15 minūtes.
Foto: Bonduelle rudens receptes
5. Tad pievieno pupiņas, zirnīšus, apmaisa un sautē vēl 5 minūtes.
Foto: Bonduelle rudens receptes
6. Kā pēdējo pievieno kokosa pienu, mazliet ūdeni, pēc garšas pievieno sāli un vāra vēl 10 minūtes uz mazas uguns.
Foto: Bonduelle rudens receptes
7. Pasniedz uzreiz.

Labu apetīti!
Foto: Bonduelle rudens receptes
Uz augšu