Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Zupas Karija zupa ar zaļām pupiņām un zirnīšiem

Karija zupa ar zaļām pupiņām un zirnīšiem

FOTO: Bonduelle rudens receptes

Vārds "karijs" varētu būt cēlies no tamilu vārda "kari", kas nozīmē pikantu mērci vai no tamilu vārda "kaari", kas apzīmē piedevas, ko pasniedz kopā ar pamatēdienu. Šī zupa sasildīs lietainā rudens dienā vai drēgnajā ziemas vakarā. Mūsu tvaicētie dārzeņi saglabā visas uzturvielas un ir labs vitamīnu avots. Izmēģiniet šo zupas recepti un mēs esam droši, to gatavosiet arī turpmāk.
Apmaksāta publikācija
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

4
porcijas
  • 1 tvaicētu zaļo sparģelpupiņu Bonduelle "Vapeur"
  • 1 bundža tvaicētu zaļo zirnīšu Bonduelle "Vapeur"
  • 500 g kartupeļu
  • 1 bundža kokosa piena
  • 1 sīpols
  • 2 daiviņa/s ķiploka
  • 1 sarkans čili pipars
  • 2 ēd. k. karija pulvera
  • 1/2 laima
  • 2 cm ingvera saknes
  • Eļļa
  • Sāls
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

40 min.
  1. Sagatavo zupai nepieciešamās sastāvdaļas.
    Sagatavo zupai nepieciešamās sastāvdaļas.

    FOTO: Bonduelle rudens receptes

  2. Kartupeļus nomizo un sagriež smalkāk. Sīpolu sagriež mazos kubiņos. Ķiplokus sasmalcina. Ingvera sakni sarīvē uz smakās rīves. Čili piparu sagriež smalkāk. Ja vēlas zupu pikantāku, tad sēkliņas var atstāt.
    Kartupeļus nomizo un sagriež smalkāk. Sīpolu sagriež mazos k...

    FOTO: Bonduelle rudens receptes

  3. Katlā uzkarsē eļļu un apcep tajā sīpolus, līdz tie ir caurspīdīgi. Tad pievieno kariju, ingveru, ķiplokus, čili piparu un cep vēl 3-4 minūtes,
    Katlā uzkarsē eļļu un apcep tajā sīpolus, līdz tie ir caursp...

    FOTO: Bonduelle rudens receptes

  4. Pievieno kartupeļus, 1/2 glāzi ūdens un vāra 15 minūtes.
    Pievieno kartupeļus, 1/2 glāzi ūdens un vāra 15 minūtes.

    FOTO: Bonduelle rudens receptes

  5. Tad pievieno pupiņas, zirnīšus, apmaisa un sautē vēl 5 minūtes.
    Tad pievieno pupiņas, zirnīšus, apmaisa un sautē vēl 5 minūt...

    FOTO: Bonduelle rudens receptes

  6. Kā pēdējo pievieno kokosa pienu, mazliet ūdeni, pēc garšas pievieno sāli un vāra vēl 10 minūtes uz mazas uguns.
    Kā pēdējo pievieno kokosa pienu, mazliet ūdeni, pēc garšas p...

    FOTO: Bonduelle rudens receptes

  7. Pasniedz uzreiz.

    Labu apetīti!
    Pasniedz uzreiz.

Labu apetīti!

    FOTO: Bonduelle rudens receptes

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Gaileņu mērce ar saldo krējumu

Gaileņu mērce ar saldo krējumu

Zupas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ
| 4. jūlijs 09:05 4.07 09:05
Produkti, kas ir neveselīgi un rada atkarību (2)
Tie nav tikai saldumi

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas