Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Pīrāgs ar kūpinātu lasi un dārzeņiem franču gaumē

2017. gada 11. septembris
Foto: Bonduelle rudens receptes
Šis pīrāgs lieliski iederēsies gan uz ikdienas, gan uz svētku galda. Turklāt, esiet gatavi ka katrs viesis, kuru būsiet pacienājuši ar šo pīrāgu, jautās jums pēc šīs receptes. Dalaties! Iepriecinat sevi un citus!
Apmaksāta publikācija.
Pagatavošana
45 min
1. Cepamo formu (22 - 24cm) ietauko. Cepeškrāsni uzkarsē līdz 200 grādiem.
Foto: Bonduelle rudens receptes
2. Mīklu atlaidina. Darba virsmu pārkaisa ar miltiem. Mīklu izrullē un ieklāj sagatavotā formā, ar pirkstiem piespiež pie formas malām un lieko nogriež.
Foto: Bonduelle rudens receptes
3. Gatavo pildījumu. Olas uzputo, pievieno krēmsieru, krējumu un samaisa.
Foto: Bonduelle rudens receptes
4. Pievieno atlaidinātus dārzeņus, sasmalcinātas dilles un vēlreiz samaisa.
Foto: Bonduelle rudens receptes
5. Formā ar mīklu pārlej pildījumu. Lasi sagriež strēmelītēs un kārto pa virsu pildījumam, mazliet iespiežot to.
Foto: Bonduelle rudens receptes
6. Cep cepeškrāsnī 30 minūtes.
Pīrāgu pilnībā atdzesē, sagriež porcijas gabalos un pasniedz.

Labu apetīti!
Foto: Bonduelle rudens receptes
Uz augšu