Paldies, par recepti Borjomi un Armandam Simsonam!
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
2
porcijas
300gliellopa maltās gaļas (burgeriem)
100-120gbekona
50-70gtrekna siera
2burgeru maizītes
1baltais sīpols
1čili pipars
Ananass
Apelsīns
Ice Berg salātlapas
Svaigi dārzeņi (tomāts, gurķis, paprika)
Saldā čili mērce
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Pagatavošana
20 min.
Uz grila liek grilēties burgeru maizītes, apgrauzdējot tās no abām pusēm. Blakus liek grilēties gaļu (2 kotletēm).
Bekonu sagriež plānās šķēlītēs un liek grilēties uz grila blakus gaļai un maizītēm.
Sagriež sīpolu, svaigos dārzeņus, apelsīnu un ananasu.
Apgrauzdētās maizītes noņem no grila, vienu no pusītēm pārsmērē ar sweet čili mērci, liek salātlapu, vienu apelsīna un tomāta šķēli, un grilēto bekonu. Virsū liek grilēto gaļu, pievienojot smalki sagrieztus čili piparus. Virsū kārto sīpola šķēli, grilētu ananasa šķēlīti un sieru. Visu pārsmērē ar saldo čili mērci, uzliek salātlapu un otru burgeru maizītes pusīti. Burgers ir gatavs pasniegšanai.