Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Ķiršu tarte

FOTO: Depositphotos.com

Ķiršu laika gardums!
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

7
porcijas
  • 600 g ķiršu
  • 30 g mīksta sviesta
  • 4 olas
  • 240 ml piena
  • 100 g miltu
  • 100 g cukura
  • 1/2 tējk. mandeļu ekstrakta vai 3 piles mandeļu esences
  • 1/2 tējk. vaniļas ekstrakta
  • Pūdercukurs pārkaisīšanai
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

55 min.
  1. Uzkarsē krāsni līz 180*C.
  2. Cepamtrauku iesmērē ar mīkstu sviestu un ieber 2 tējk. cukura, kuras vienmērīgi izkaisa, lai noklāj visu cepamtrauku.
  3. Ķiršus atbrīvo no kātiņiem un kauliņiem. Vienā kārtā ieber cepamajā traukā virs cukura.
  4. Sakuļ olas ar atlikušo cukuru un sāli. Iesijā miltus. Samaisa.
  5. Pievieno pienu, vaniļas un mandeļu ekstraktu, kārtīgi visu sakuļ, lai masa vienmērīga, nav kunkuļu. Pievieno 30 g kausēta sviesta un kārtīgi izmaisa. Rezultāts ir līdzīga plānajai pankūku mīklai.
  6. Pārlej maisījumu ķiršiem.
  7. Cep vidēji 40 - 45 min. līdz tarte paliek pufīga un brūna. Nedaudz to atdzesē un tad pārber ar pūdercukuru.

    Lai labi garšo!
    Cep vidēji 40 - 45 min. līdz tarte paliek pufīga un brūna....

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Svaigi tomāti ar ķiplokiem ziemai

Svaigi tomāti ar ķiplokiem ziemai

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas
KOMERCINFORMĀCIJA