2. Cepamtrauku iesmērē ar mīkstu sviestu un ieber 2 tējk. cukura, kuras vienmērīgi izkaisa, lai noklāj visu cepamtrauku.
3. Ķiršus atbrīvo no kātiņiem un kauliņiem. Vienā kārtā ieber cepamajā traukā virs cukura.
4. Sakuļ olas ar atlikušo cukuru un sāli. Iesijā miltus. Samaisa.
5. Pievieno pienu, vaniļas un mandeļu ekstraktu, kārtīgi visu sakuļ, lai masa vienmērīga, nav kunkuļu. Pievieno 30 g kausēta sviesta un kārtīgi izmaisa. Rezultāts ir līdzīga plānajai pankūku mīklai.
6. Pārlej maisījumu ķiršiem.
7. Cep vidēji 40 - 45 min. līdz tarte paliek pufīga un brūna. Nedaudz to atdzesē un tad pārber ar pūdercukuru.