Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Aromātiskie rīsi ar dārzeņiem

2017. gada 9. jūnijs
Foto: Receptes.lv
Viegls ēdiens no zaļajiem dārzeņiem un pākšaugiem, kur īpašo receptes noslēpumu piešķir kanēlis.
Recepte tapusi sadarbībā ar Ondo.lv!
Foto: pexels.com. Apmaksāta publikācija.
Pagatavošana
35 min
1. Katliņā ielej ūdeni, un rīsus liek vārīties, pievienojot kanēļa standziņu. Pirms rīsi pavisam gatavi, nogriež uguni un uzliek vāciņu, atstājot ievilkties uz aptuveni 5 minūtēm.
2. Citā katliņā lej ūdeni, pievieno garšvielas un izvēlētos dārzeņus. Visu vāra aptuveni 4 minūtes, pievieno sakapātus sīpolus un vāra vēl vienu minūti.
3. Rīsus ieber bļodā vai katliņā un izņem kanēļa standziņu. Rīsiem pievieno dārzeņus un garšvielas pēc paša vēlmes.

Labu apetīti!
Foto: Receptes.lv
Uz augšu