Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Turku zirņu cepumi

FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs

Paldies, par recepti Varakļānu vidusskolas jauniešiem! Recepte tapusi Eiropas Parlamenta Informācijas biroja (EPIB) Latvijā projekta “Garšīgie likumi” ietvaros.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1.25 glāze/s vārītu turku zirņu
  • 1/5 glāze/s riekstu sviesta
  • 1/4 glāze/s kļavu sīrupa
  • 2 ēd. k. olīveļļas
  • 1 tējk. cepamā pulvera
  • 2/3 glāze/s sasmalcinātas šokolādes
  • 1 šķipsna/s sāls
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

40 min.
  1. Vārītus turku zirņus samaļ putriņā.
  2. Pievieno visas sastāvdaļas, izņemot sasmalcināto šokolādi. Visu sablenderē un tad pievieno šokolādes gabaliņus.
  3. Iegūto masu ar karoti kārto uz plāts, veidojot apaļīgas formas cepumus. Cep cepeškrāsnī 180 grādu temperatūrā, aptuveni, 13 - 15 minūtes.

    Lai labi garšo!
    Iegūto masu ar karoti kārto uz plāts, veidojot apaļīgas form...

    FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Tortiljas čebureks ar gaļu

Tortiljas čebureks ar gaļu

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas