Alus cepumi

Sastāvdaļas

  • 1 /2 pudeles alus
  • 1 ēdamkarote cukura
  • 0.5 kg kviešu miltu
  • 200 g cūkas vai liellopu tauku
  • Sāls
  • Ķimenes
  • Cukurs
  • 1 ola

Pagatavošana

30 min.
  1. Izkausētiem taukiem pievienoju miltus, olu un cukuru. Saveļu bumbu. Ļoti plāni mīklu izrullēju un griežu rombveida vai taisnstūra gabaliņos. Lieku cepumiņus uz ietaukotas pannas un apziežu ar olu. Katram cepumiņam uzberu ķimenes, cukuru un visai pannai pāri viegli-sāli. Cepumiņi iznāk kraukšķīgi, līdzīgi čipsiem. LABU APETĪTI!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi