Mango un biezpiena panna cotta

Paldies, par recepti Rimi Gardēdim un šefpavāram Normundam Baranovskim un uztura speciālistei Ingai Pūcei!

Sastāvdaļas

  • Mango kārta:
  • 150 g Mango – ātri sasaldēti Rimi
  • 100 ml ūdens
  • 5 g agara
  • Biezpiena kārta:
  • 100 g Saldēta mango banānu maisījuma ICA
  • 3 paciņas (180 g) biezpiena Rimi 0,5%
  • 12 g agara
  • Papildus:
  • Muslis Graci vieglais pārkaisīšanai
  • Svaigas ogas dekorēšanai un vēl svaigākai garšai

Pagatavošana

80 min.
  1. Mango kārtas pagatavošanai atkausē mango un samaļ biezenī.
  2. Ūdeni ar agaru vāra 2 minūtes, pievieno mango biezeni un pilda trauciņos 1/3 daļu. Agars sastingst pie temperatūras +35 grādi, tāpēc ledusskapi šoreiz nevajadzēs.
  3. Biezpiena kārtai sablenderē mango un banānu biezeni un savāra ar agaru.
  4. Samaļ biezpienu krēmā un savieno ar augļu krēmu. Liek trauciņos un ļauj sasting. Krēms varētu būt gatavs 20 minūšu laikā. Dekorē ar musli un ogām.

    Labu apetīti!
    Samaļ biezpienu krēmā un savieno ar augļu krēmu. Liek trauci...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi