Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Mango un biezpiena panna cotta

FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs

Paldies, par recepti Rimi Gardēdim un šefpavāram Normundam Baranovskim un uztura speciālistei Ingai Pūcei!
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Mango kārta:
  • 150 g Mango – ātri sasaldēti Rimi
  • 100 ml ūdens
  • 5 g agara
  • Biezpiena kārta:
  • 100 g Saldēta mango banānu maisījuma ICA
  • 3 paciņas (180 g) biezpiena Rimi 0,5%
  • 12 g agara
  • Papildus:
  • Muslis Graci vieglais pārkaisīšanai
  • Svaigas ogas dekorēšanai un vēl svaigākai garšai
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

80 min.
  1. Mango kārtas pagatavošanai atkausē mango un samaļ biezenī.
  2. Ūdeni ar agaru vāra 2 minūtes, pievieno mango biezeni un pilda trauciņos 1/3 daļu. Agars sastingst pie temperatūras +35 grādi, tāpēc ledusskapi šoreiz nevajadzēs.
  3. Biezpiena kārtai sablenderē mango un banānu biezeni un savāra ar agaru.
  4. Samaļ biezpienu krēmā un savieno ar augļu krēmu. Liek trauciņos un ļauj sasting. Krēms varētu būt gatavs 20 minūšu laikā. Dekorē ar musli un ogām.

    Labu apetīti!
    Samaļ biezpienu krēmā un savieno ar augļu krēmu. Liek trauci...

    FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Rasols ar tunci

Rasols ar tunci

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas