Pikantā Lieldienu torte

2017. gada 10. aprīlis
Foto: Džiugas receptes
Var gatavot no pirktām vēja mīklas kūciņām, var cept paši. Rezultāts acij patīkams un garšas kārpiņām baudāms.
Foto un recepte: Džiugas
Apmaksāta publikācija.
Pagatavošana
100 min
1. Pienu ar sviestu, sāli un cukuru uzvāra. Tiklīdz uzvārās, pieber miltus un maisa, kamēr masa atlec no katla malām.
2. Kad masa atdziest, pa vienai iemaisa olas.
3. Masu ieliek konditorejas maisiņā un veido mazas kūciņas pannā, kas izklāta ar cepampapīru. Cep līdz 220 grādiem sakarsētā cepeškrāsnī, apmēram, 10 min., tad samazina karstumu līdz 160 grādiem. Cep vēl 15 minūtes.
4. Izceptās kūciņas iegriež ar nazi un ar tējkaroti piepilda ar pildījumu (katram pildījumam sajauc esošās sastāvdaļas).
5. No kūciņām veido konusu, tās salipinot ar kausēta siera vai sviesta palīdzību. Rotā ar zaļumiem un rīvētu sieru DŽIUGAS.

Labu apetīti!
Foto: Džiugas receptes
Uz augšu