Vafeles ar vārītu kondensēto pienu un ogām

"Bieži vien cilvēki ir pret dažādiem kūku vai pankūku maisījumiem, taču vafeļu maisījumu varu ieteikt, jo tas sastāv tikai no 5 sastāvdaļām: taukvielas (sviests, eļļa), piens vai ūdens, milti, cepamais pulveris un olas. Maisījumā tiek izmantotas pēdējās trīs izejvielas,” stāsta Rimi Gardēdis un šefpavārs pavārs Normunds Baranovskis.

Sastāvdaļas

11 porcijas
  • 500 g biezo vafeļu maisījuma
  • 500 g dažādas ogas (saldētas vai svaigas)
  • 300 ml silta ūdens vai piena
  • 170 ml sviesta, kokosa, vīnogu kauliņu vai rapšu eļļas
  • 1 bundža vārīta kondensēta piena

Pagatavošana

15 min.
  1. Sajauc visas sastāvdaļas un cep vafeles vafeļu pannā.

    Lai labi garšo!
    Sajauc visas sastāvdaļas un cep vafeles vafeļu pannā.

Lai...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi