Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Zupas Karstā tomātu krēmzupa

Karstā tomātu krēmzupa

FOTO: Justine Gedrovica

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

6
porcijas
  • 200 g ķirbja
  • 5 kartupeļi
  • 2 burkāni
  • 1 bundža konservēto tomātu
  • 1 selerijas kāts
  • 1 sauja bazilika (kaltēta vai svaiga)
  • 1 šķipsna/s sāls
  • 1 šķipsna/s piparu
  • 2 daiviņa/s ķiploka
  • 1 dabīgā buljona kubiņš
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

40 min.
  1. Katlā ielej ūdeni, aptuveni trešdaļu katla, liek sildīties.
  2. Tad burkānus, ķirbjus, seleriju, kartupeļus sagriež kubiņos un liek katlā vārīties. Pievieno sāli, piparus, buljona kubiņu, sasmalcinātu ķiploku.
  3. Kad viss uzvārījies, liek klāt konservētos tomātus, baziliku. Visu sablenderē. Dekorē ar svaigām bazilika lapiņām.

    Kad viss uzvārījies, liek klāt konservētos tomātus, baziliku...

    FOTO: Justine Gedrovica

  4. Pasniedz ar grauzdētu maizi.

    Labu apetīti!
    Pasniedz ar grauzdētu maizi. 

Labu apetīti!

    FOTO: Justine Gedrovica

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Seleriju un vistas filejas karbonādes

Seleriju un vistas filejas karbonādes

Zupas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ
| 25. oktobris 00:00 25.10 00:00
Ko mēs ēdīsim frontē? (1)
Karavīru sausās uzturdevas izsaiņošana un apēšana

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas