Dzērveņu un ķirbju zupa

Sastāvdaļas

  • 35 g dzērveņu
  • 80 g ķirbju
  • 300 g ūdens
  • 25 g cukura
  • 4 g kartupeļu cietes
  • Garšvielas

Pagatavošana

30 min.
  1. Dzērvenes izlasa, noskalo, sašķaida, pārlej ar ūdeni un uzvāra. Pēc tam izkāš, šķidrumam pievieno cukuru, skaidiņās sarīvētus vai gabaliņos sagrieztus ķirbjus, garšvielas (kanēli, krustnagliņas vai vaniļu) un vāra, līdz ķirbji mīksti. Tad pievieno kartupeļu cieti un vēlreiz uzvāra. LABU APETĪTI!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi