Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Rolli ar šķiņķi un sieru

Rolli ar šķiņķi un sieru

FOTO: Lidija Spridzane

Kolekcijas: Fotoreceptes
Mīklu izmantoju Rimi (500 g), iepakojumā ir 2 plāksnes.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 500 g kārtainās rauga mīklas
  • 150 g žāvēta šķiņķa
  • 100 g siera
  • 1 paciņa krēmsiera pēc izvēles
  • 1/2 paprikas
  • 1/2 neliela sarkanā sīpola
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Mīklu atlaidina, lai būtu rullējama.
    Smalki sagriež šķiņķi, papriku un sīpolu, sieru sarīvē.
  2. Katru mīklas plāksni izrullē garena taisnstūra formā (apakšā pakaisot miltus). Uz katras no tām izsmērē pusi krēmsiera (izmantoju ar zaļumiem). Pa virsu ber sīpolu, šķiņķi, papriku, tad sieru.
    Katru mīklas plāksni izrullē garena taisnstūra formā (apakšā...

    FOTO: Lidija Spridzane

  3. Mīklu ar uzbērto pildījumu uzmanīgi aizrullē, tā, lai savienojuma vieta paliktu apakšā. Šo mīklas rollu nedaudz piespiež.
    Mīklu ar uzbērto pildījumu uzmanīgi aizrullē, tā, lai savien...

    FOTO: Lidija Spridzane

  4. Sagriež, apmēram, 12 gabalos.
    Sagriež, apmēram, 12 gabalos.

    FOTO: Lidija Spridzane

  5. Tad katru gabaliņu kārto uz pannas, kurā ieklāts cepampapīrs. Nevajag kārtot cieši, jo mīkla uzpūtīsies.
    Tad katru gabaliņu kārto uz pannas, kurā ieklāts cepampapīrs...

    FOTO: Lidija Spridzane

  6. Cep krāsnī 180 grādos 15 - 20 minūtes.

    Lai labi garšo!
    Cep krāsnī 180 grādos 15 - 20 minūtes.

Lai labi garšo!

    FOTO: Lidija Spridzane

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Cūkgaļas filejas medaljoni bekonā ar saldā krējuma mērci

Cūkgaļas filejas medaljoni bekonā ar saldā krējuma mērci

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas