Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Ātrais sulīgais meža cepetis

2017. gada 23. janvāris
Foto: Depositphotos.com
Meža gaļas cienītājiem - pavisam vienkārša cepeša recepte :)
Pagatavošana
160 min
1. Ņem cepeti, uzliek uz paplātes un uz follija - kārto folliju krusta formā, lai varētu no visām pusēm smuki ietīt.
Foto: L.D.
2. Sagatavo garšvielu maisījumu - izvēlētās meža gaļas garšvielas + sāls +pipari.
Foto: L.D.
3. Sagatavo mērci, ar kuru iesmērēt cepeti - saspiests ķiploks (galviņa) + majonēzes paciņa + krievijas sinepes.

Foto: L.D.
4. Un samaisa visu kopā.

Foto: L.D.
5. Ierīvē cepeti ar sagatavotajām garšvielām no abām pusēm.
Foto: L.D.
6. Iesmērē cepeti ar sagatavoto mērci, jābūt bagātīgi ieziestam. Ja ir mazāks cepeša gabals, attiecīgi var likt mazāk sinepes un majonēzi.
Foto: L.D.
7. Ieziesto cepeti ietin follijā.
Foto: L.D.
8. Cep 2,5 h 200 - 220 grādos un pēdējo pusstundu, atgriežot vaļā cepeša augšu, uzliek uz grila režīma apbrūnināties .

Labu apetīti!
Uz augšu