Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Jogurta - biezpiena kūka

Jogurta - biezpiena kūka

FOTO: Zane Bloka

Kolekcijas: Veģetārās
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Pamatnei:
  • 360 g Selgas piparkūku
  • 180 g sviesta
  • Krēma masai:
  • 1 l jogurta
  • 360 g bezpiena (2x180)
  • 200 ml saldā krējuma
  • 200 g atkausētu zemeņu vai citu ogu pēc izvēles
  • 6 ēd. k. cukura
  • 90 g želatīna
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

270 min.
  1. Cepumus samaļ pulverī un sajauc ar izkausētu sviestu. Masu liek kūkas formā no stingri noblietē.
  2. Biezpienu sadrupina un saputo kopā ar saldo krējumu un jogurtu.
  3. Zemenes sablenderē ar cukuru un iejauc klāt masai.
  4. Želatīnu aplej ar 200 ml ūdens un ļauj uzbriest. Tad pielej klāt krēmam.
  5. Sagatavoto masu lej virsū piparkūku pamatnei un liek ledusskapī uz vismaz 4 h vai visu naki. Ja nepieciešams, lai saželē ātrāk, var pievienot papildus paciņu želatīna.

    Kad viss sastindzis, griež gabalos un dekorē ar rīvētu šokolādi un ogām.

    Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Saldā šokolādes desa jeb "Saldā brunete"

Saldā šokolādes desa jeb "Saldā brunete"

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas