Jogurta - biezpiena kūka

2017. gada 11. janvāris
Foto: Zane Bloka
Pagatavošana
270 min
1. Cepumus samaļ pulverī un sajauc ar izkausētu sviestu. Masu liek kūkas formā no stingri noblietē.
2. Biezpienu sadrupina un saputo kopā ar saldo krējumu un jogurtu.
3. Zemenes sablenderē ar cukuru un iejauc klāt masai.
4. Želatīnu aplej ar 200 ml ūdens un ļauj uzbriest. Tad pielej klāt krēmam.
5. Sagatavoto masu lej virsū piparkūku pamatnei un liek ledusskapī uz vismaz 4 h vai visu naki. Ja nepieciešams, lai saželē ātrāk, var pievienot papildus paciņu želatīna.

Kad viss sastindzis, griež gabalos un dekorē ar rīvētu šokolādi un ogām.

Lai labi garšo!
Uz augšu