Sākums > Receptes > Deserti

Rupjmaizes kārtojums ar ogām

2017. gada 3. janvāris
Foto: Zane Bloka
Ideja kā izmantot saldētās ogas. Tiem, kam gribās saldāku, pievieno cukuru arī ogu mērcei. Pagatavošanas laiks norādīts bez nostāvēšanās. Ideālā variantā gatavo vakarā un ļauj lai ievelkas līdz rītam vai gatavo no rīta, bet bauda tikai vakarā.
Pagatavošana
30 min
1. Saldo krējumu saputo ar vaniļas cukuru un cukuru - iegūst putukrējumu.
2. Nedaudz atlaidinātas avenes ar zemenēm sablenderē.
3. Rupjmaizi sadrupina ar rokām drumslās.
4. Visu kārto deserta trauciņos - maizes kārta, ievārījums un putukrējums. Kārtu skaits atkarīgs no deserta trauka lieluma un paša vēlmēm.
Pasniedzot izdekorē ar cukura graudiņiem vai kādu ogu.

Lai labi garšo!
Uz augšu