Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Rupjmaizes kārtojums ar ogām

 Rupjmaizes kārtojums ar ogām

FOTO: Zane Bloka

Ideja kā izmantot saldētās ogas. Tiem, kam gribās saldāku, pievieno cukuru arī ogu mērcei. Pagatavošanas laiks norādīts bez nostāvēšanās. Ideālā variantā gatavo vakarā un ļauj lai ievelkas līdz rītam vai gatavo no rīta, bet bauda tikai vakarā.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

6
porcijas
  • 8 šķēle/s rudzu maizes
  • Krāsainie cukura graudiņi dekorēšanai
  • Ogu mērcei:
  • 200 g saldētu zemeņu
  • 200 g saldētu aveņu
  • Putukrējumam:
  • 500 ml saldā krējuma
  • 2 ēd. k. cukura
  • 1 tējk. vaniļas cukura
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Saldo krējumu saputo ar vaniļas cukuru un cukuru - iegūst putukrējumu.
  2. Nedaudz atlaidinātas avenes ar zemenēm sablenderē.
  3. Rupjmaizi sadrupina ar rokām drumslās.
  4. Visu kārto deserta trauciņos - maizes kārta, ievārījums un putukrējums. Kārtu skaits atkarīgs no deserta trauka lieluma un paša vēlmēm.
    Pasniedzot izdekorē ar cukura graudiņiem vai kādu ogu.

    Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Svaigās tortiljas ar vistas gaļu

Svaigās tortiljas ar vistas gaļu

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas