Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

12
porcijas
  • Mīklai
  • 225 g miltu
  • 150 g brūnā cukura
  • 130 g skābā krējuma
  • 2 olas
  • 1 apelsīna rīvēta miziņa
  • 1 ēd. k. vanilīna cukura
  • 1 ēd. k. piparkūā pulvera
  • Dekorēšanai
  • 500 g svaigā siera
  • 100 g pūdercukura
  • Zaļā pārtikas krāsa
  • Krāsainie dekori
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Visas mīklas sastāvdaļas saliek bļodā un samaisa.
  2. Kēksu formiņās ieklāj papīra formiņas un sadala starp tām mīklu.
  3. Cep iepriekš uzkarsētā krāsnī 190 grādos 15 min. Gatavību pārbauda ar koka irbulīti.
  4. Kēksus izņem no krāsns un pilnībā atdzesē.
  5. Gatavo krēmu. Sieru sajauc ar pūdercukuru un pārtikas krāsu.
  6. Krēmu pārliek kulinārijas maisā un uzmanīgi izspiež uz kēksiem, veidojot tornīti. Izdekorē ar krāsainām bumbiņām.

    Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Baklažānu rullīši ar tomātiem un mocarellu

Baklažānu rullīši ar tomātiem un mocarellu

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas