Rupjmaizes ķīselis

Sastāvdaļas

  • 100 g rupjmaizes
  • 200 g ūdens
  • 25 g kaltētu augļu
  • 25 g cukura
  • 15 g kartupeļu cietes

Pagatavošana

1 min.
  1. Kaltētu, apbrūninātu rupjmaizi pārlej ar ūdeni un pavāra, līdz maize izšķīdusi.
  2. Izberž caur sietiņu.
  3. Masai pievieno cukuru, kaltētus uzbriedinātus augļus un vāra, līdz augļi mīksti.
  4. Pievieno kartupeļu cieti, ļoti nedaudz uzvāra, lej traukā un pārkaisa ar cukuru.
  5. Pasniedz atdzesētu ar pienu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi