Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Rupjmaizes ķīselis

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 100 g rupjmaizes
  • 200 g ūdens
  • 25 g kaltētu augļu
  • 25 g cukura
  • 15 g kartupeļu cietes
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Kaltētu, apbrūninātu rupjmaizi pārlej ar ūdeni un pavāra, līdz maize izšķīdusi.
  2. Izberž caur sietiņu.
  3. Masai pievieno cukuru, kaltētus uzbriedinātus augļus un vāra, līdz augļi mīksti.
  4. Pievieno kartupeļu cieti, ļoti nedaudz uzvāra, lej traukā un pārkaisa ar cukuru.
  5. Pasniedz atdzesētu ar pienu.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Vistas gaļas kotletes saldajā krējumā

Vistas gaļas kotletes saldajā krējumā

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas