Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Tītara aknu mērce

FOTO: Baiba Ezergaile

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

10
porcijas
  • 600 g tītaru aknu
  • 250 ml saldā krējuma
  • 100 g ķirbja mazos gabaliņos
  • 1 sīpols
  • Sāls
  • Pipari
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Uz pannas apcep vidējos gabalos sagrieztas akniņas, apmēram, 10 min., tad pārlej ar ūdeni un sautē, apm., 30 min.
  2. Pievieno sakapātu sīpolu, piparus, sāli.
  3. Kad akniņas mīkstas un gatavas, tad pievieno ķirbi mazos gabaliņos un saldo krējumu.
  4. Lai mērce būtu tumīga, pievieno 2 ēd. k. miltu, sajauktus ūdenī.

    Pasniedz ar grūbām: http://receptes.tvnet.lv/recepte/20854-sautetas-grubas-ar-kirbi-un-burkanu

    Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Selgas kūciņas

Selgas kūciņas

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas