-
Sākums
-
>
Receptes
-
>
Pamatēdieni
-
>
Tītara aknu mērce
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
-
600 g tītaru aknu
-
250 ml saldā krējuma
-
100 g ķirbja mazos gabaliņos
-
1 sīpols
-
Sāls
-
Pipari
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Pagatavošana
60 min.
-
Uz pannas apcep vidējos gabalos sagrieztas akniņas, apmēram, 10 min., tad pārlej ar ūdeni un sautē, apm., 30 min.
-
Pievieno sakapātu sīpolu, piparus, sāli.
-
Kad akniņas mīkstas un gatavas, tad pievieno ķirbi mazos gabaliņos un saldo krējumu.
-
Lai mērce būtu tumīga, pievieno 2 ēd. k. miltu, sajauktus ūdenī.
Pasniedz ar grūbām: http://receptes.tvnet.lv/recepte/20854-sautetas-grubas-ar-kirbi-un-burkanu
Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs