Tītara aknu mērce

Sastāvdaļas

10
porcijas
  • 600 g tītaru aknu
  • 250 ml saldā krējuma
  • 100 g ķirbja mazos gabaliņos
  • 1 sīpols
  • Sāls
  • Pipari

Pagatavošana

60 min.
  1. Uz pannas apcep vidējos gabalos sagrieztas akniņas, apmēram, 10 min., tad pārlej ar ūdeni un sautē, apm., 30 min.
  2. Pievieno sakapātu sīpolu, piparus, sāli.
  3. Kad akniņas mīkstas un gatavas, tad pievieno ķirbi mazos gabaliņos un saldo krējumu.
  4. Lai mērce būtu tumīga, pievieno 2 ēd. k. miltu, sajauktus ūdenī.

    Pasniedz ar grūbām: http://receptes.tvnet.lv/recepte/20854-sautetas-grubas-ar-kirbi-un-burkanu

    Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi