Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Maltās gaļas lodītes tomātu mērcē

Maltās gaļas lodītes tomātu mērcē

FOTO: Depositphotos.com

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 400 g liellopa gaļas (maltas)
  • 50 g baltmaizes
  • 20 g kartupeļu cietes
  • 1 sīpols
  • 50 g ūdens
  • Sāls
  • Pipari
  • 30 g kviešu miltu
  • 50 g tauku
  • 200 g tomātu mērces
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

50 min.
  1. Maltajai gaļai pievieno kartupeļu cieti, sāli, piparus un sasmalcinātu sīpolu. Visu kārtīgi samīca.
  2. No maltās gaļas masas, ar aukstā ūdenī saslapinātām rokām, izveido apaļas lodītes (apmēram 50 g svarā), apviļā miltos un apcep sakarsētos taukos.
  3. Pēc tam liek sautējamā katliņā 2-3 kārtās, pārlej tomātu mērci un sautē gatavas.
  4. Gaļas lodītes ar mērci liek dziļākā traukā un pasniedz ar vārītiem kartupeļiem vai kartupeļu biezeni, rīsu biezputru, vārītiem makaroniem.

    Lai labi garšo!
    Gaļas lodītes ar mērci liek dziļākā traukā un pasniedz ar vā...

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Saldā brunete ar riekstiem un augļiem

Saldā brunete ar riekstiem un augļiem

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas