Trešdienas ātrā kūka

2016. gada 16. novembris
Foto: Dr. Oetker Latvia
Nedēļu laužam uz pusēm un laika līdz nedēļas beigām paliek aizvien mazāk. Tāpēc šodien Dr. Oetker piedāvā vienkārši un ātri pagatavojamas kūkas recepti. Izmēģini to un mēs esam droši - šo recepti Tu atkārtosi vēl un vēl!
Pagatavošana
20 min
1. Bļodā iesit olas, pievieno cukuru.
Foto: Dr. Oetker Latvia
2. Olas uzputo ar cukuru un vanilīna cukuru, līdz masa kļūst gaisīga.
Foto: Dr. Oetker Latvia
3. Miltus sajauc ar kakao un cepamo pulveri. Pievieno eļļu, pienu un uzputotu olu masu. Kārtīgi izmaisa mīklu, līdz veidojas viendabīga masa. Cepamās formiņas piepilda ar mīklu līdz 2/3.
Foto: Dr. Oetker Latvia
4. Cep iepriekš uzkarsētā cepeškrāsnī 7 līdz 10 min. 200 grādos.

Ja Jums ir mikroviļņu krāsns, tad kūkas var pagatavot arī tajā: uz 3 - 4 min. liek uz vislielāko jaudu. Kūkas vidiņam jāpaliek šķidram - ja kūku pārturēsiet, tad tā būs par sausu.

Lai labi garšo!
Uz augšu