Nedēļu laužam uz pusēm un laika līdz nedēļas beigām paliek aizvien mazāk. Tāpēc šodien Dr. Oetker piedāvā vienkārši un ātri pagatavojamas kūkas recepti. Izmēģini to un mēs esam droši - šo recepti Tu atkārtosi vēl un vēl!
Pagatavošana
20 min
1. Bļodā iesit olas, pievieno cukuru.
Foto: Dr. Oetker Latvia
2. Olas uzputo ar cukuru un vanilīna cukuru, līdz masa kļūst gaisīga.
Foto: Dr. Oetker Latvia
3. Miltus sajauc ar kakao un cepamo pulveri. Pievieno eļļu, pienu un uzputotu olu masu. Kārtīgi izmaisa mīklu, līdz veidojas viendabīga masa. Cepamās formiņas piepilda ar mīklu līdz 2/3.
Foto: Dr. Oetker Latvia
4. Cep iepriekš uzkarsētā cepeškrāsnī 7 līdz 10 min. 200 grādos.
Ja Jums ir mikroviļņu krāsns, tad kūkas var pagatavot arī tajā: uz 3 - 4 min. liek uz vislielāko jaudu. Kūkas vidiņam jāpaliek šķidram - ja kūku pārturēsiet, tad tā būs par sausu.